Suli
2014. 03. 30. - cseni

ZH űzés felsőfokon: Jön a Mátyásföldi Kollégiumi Napok Yeah 2014!

Mi történt tegnap?! Úristen. Már megint délután négykor kezdtél el inni a sörsátorban. Hat órára olyan állapotba kerültél, hogy tornászokat megszégyenítő akrobatikus mozdulatokkal próbáltad átverekedni magad a Lidl-be, beszerezni az este elengedhetetlen társát, a jóféle Cserszegi Fűszerest. Nyolckor valamelyest kijózanodtál, lőttél pár képet kedvenc külkeres cimboráiddal, majd valahonnan előkerült egy üveg Gieroy, a Stefi néninél történtekre pedig már csak a térd- és könyéktáji sérülések emlékeztetnek másnap reggel.

A valósággal bárminemű egyezés csupán a véletlen műve a fent leírt történetben. Vagy nem. Hisz a MÁKONY hű külkeresei nem szégyellik bevallani, hogy a kolis fesztivál három napján bizony van, hogy elszabadul a pokol. A tavasz legemlékezetesebb elszólásai, legőrültebb sztorijai vagy legígéretesebb szerelmei is sokszor ezalatt a pár nap alatt születnek meg. Süt a nap, csicseregnek a madarak, a csapból folyik a sör, Stefi néni méri a fröccsöket. Az E épülettől 2 perc sétával megközelíthető kollégiumi parkoló idén is kedvenc sörsátrunk otthonául szolgál majd.

DSC02022

És hogy miért kell Neked is eljönni a 2014-es MÁKONYra?

A sörsátor miatt. A sörsátorba bármely szomjas hallgató betévedhet, ha úgy dönt, hogy lazítana kicsit óra előtt, után, helyett… Kedd délután, a 14:00 órás megnyitó után már odaröppenhetsz a pult elé, és barátaiddal le is tudhatod az idei év első MÁKONY-korsóját.

DSC0074

Az előadások miatt. Az aktív kikapcsolódás szerves része, ha időnként megpihenünk a padok között, és elégedetten kortyolgatjuk tovább italunkat. Ezekre a pillanatokra is gondolt a KOB, amikor olyan előadásokat szervezett nekünk, mint pl. a tűzzsonglőr-bemutató, a bűvészshow, a street workout bemutató vagy a TrollFoci gárdájának vendégszereplése az MKT diákszervezetének jóvoltából.

10155392_465916363535914_484921672_n

A játékok miatt. Nincs MÁKONY humoros, meghökkentő, vagy épp májat pusztító feladatok nélkül. Akinek nincs túl nagy passziója az alkoholos feladatok iránt, az se hajtsa búra fejét: a beerpong és az alkoholtúra mellett ügyességi és logikai játékokkal készül a KOB csapata: Kolivilág, QuizNight, Igazi férfi a MÁKONYon, és az Ember a gáton.

Sőt: MÁKONYunk kedden egyből sportdélelőttel indít, hisz ilyenkor még frissen és fitten szállhatunk harcba fociban, kosárban és ping-pong csatákban is. Dübörögni fog még a csocsóbajnokság is, ha valaki a lábai helyett csuklómozdulataival szeretne futballsikereket elérni.

Jelentkezzetek a versenyekre, amíg be nem telnek a helyek! Bátorságotok kifizetődő lesz, hisz ha dobogós helyet csíptek meg valamelyik játékban, értékes ajándékcsomagokkal gazdagodhattok a csütörtök esti eredményhirdetésen!

A fellépők miatt. Nagyon jó fellépők lesznek. Jó bulit fognak csinálni. Ezt két éves tapasztalattal a hátam mögött bátran ki merem jelenteni. De ne húzzuk hát tovább az idegeket, íme az idei MÁKONY lineup-ja:

április 1. kedd, 23:00, tornaterem– Dj Juhász Laci, HUSZI, Animal Cannibals dj set
április 2. szerda, 23:00, tornaterem – Drop the Cheese, Edo Denova
április 3. csütörtök, 23:00, tornaterem – Dj Juhász Laci, Dj Palotai

DSC0652

A társaság miatt. Ha elsős vagy, ismerkedj. Ha másodéves, ápold a kapcsolataidat. Ha végzős, őrülj meg, még egyszer, utoljára. Ha öregdiák, akkor meg pláne! Csődítsd össze a bandát, és szakadjatok ki a külkeres szürke hétköznapokból, a zh-hét után megérdemlitek!

A napi bontást a Facebook eseményben találjátok meg, alább pedig a tavalyi év néhány delíriumos pillanatát elevenítjük fel. Jó hangolódást!

További cikkek
Top