K&H Diákkupa

Kóstolj bele a bankszakmába a 10. K&H diákkupán!

Ha szeretnéd kipróbálni milyen egy bankigazgató cipőjében járni, akkor a megfelelő helyen vagy! Nálunk átveheted egy virtuális bank irányítását. Alakíts 3 fős csapatot, hozz stratégiai döntéseket és vidd sikerre az üzletet, hogy versenybe szállhass az értékes nyereménykért: brüsszeli utazás a csapatoddal, tabletek vagy 30 000 Ft értékű elektronikai utalványok a csapattagoknak.

Ha szeretnéd kamatoztatni pénzügyi tudásodat, akkor ne maradj le az idei K&H diákkupáról!

Jelentkezési határidő: 2018. október 16. éjfél
Részletek és jelentkezés: www.khdiakkupa.hu

Számvitel oktatás!

Több éves szakmai gyakorlattal rendelkezem! Számos évfolyamon értek el a tanítványaim jó eredményeket a főiskolán és jelenleg is sikeresen vizsgáznak, annak ellenére, hogy az egyik legnehezebb tantárgy!:)

Várom a jelentkezéseteket!

Berze Anna Mária

Német magánoktatás

 

Nyelvtanár-fordító vállal német magánoktatást, korrepetálást, nyelvvizsgára felkészítést a 16. kerületben a Sashalmi piacnál. Érd: Matisz Melinda

Telefonszám: +36303764645

Gazdasági matematika, Analízis, Operációkutatás, Statisztika, Számvitel, Pénzügy ANGOLUL IS

ANGOLUL IS az angol nyelven tanulóknak. Türelmesen és érthetően magyarázó, nagy gyakorlattal rendelkező tanárnő vagyok, hosszú felsőoktatási gyakorlattal. Évközi korrepetálást, ZH és vizsgafelkészítést vállalok a hét bármely napján, sürgős esetben hétvégén is.
Referenciákat tudok adni az oktatásom színvonaláról és eredményességéről.
Kérem, tekintse meg honlapomat, ahol bővebb információkhoz juthat: http://sikereszh.weebly.com

Pillar Alapítvány

 

Új pillérek kerestetnek! Légy részese te is a Pillar élménynek!

Érdekel az EU? Szeretnél szakmailag fejlődni? Szívesen lennél egy remek önkéntes közösség tagja? Részt vennél különböző szakmai képzéseken, vagy megjelennél kiállítóként olyan fesztiválokon, mint a Sziget?

Jelentkezz a Pillar Alapítványhoz önkéntesnek!

A Pillar Alapítvány olyan nagy múltú civilszervezet, amelynek tevékenysége az EU és a nemzetközi kapcsolatok témái köré szerveződik. Az önkéntességen alapuló szakmai és közösségi programok mellett kiemelt szerepet kapnak a tagok saját kezdeményezései is. Állandó projektjeink közé tartozik többek közt a Pillar Focus beszélgetéssorozat, változatos szakmai képzések és EUtanórák/Understanding Europe tréningek tartása középiskolákban. Ha többet szeretnél megtudni az alapítvány tevékenységéről, akkor látogass el a honlapunkra.

promo

A jelentkezéshez küldd el önéletrajzod és motivációs leveled a megadott e-mail címre március 27-ig, és a továbbiakban értesítünk a felvételi beszélgetés időpontjáról és helyszínéről.

MATEMATIKA, STATISZTIKA KORREPETÁLÁS

Sziasztok!

Statisztikából és matekból korrepetálást, vizsgára, zh-ra való felkészítést vállalok a Blaha Lujza tér közelében.
Ha úgy érzed lemaradsz, nem igazán tudod követni az órákat, és segítségre van szükséged, hívj bátran!
Már sok külkerest segítettem hozzá a sikeres vizsgákhoz.
ANGOLOSOKNAK és FRANCIÁSOKNAK is!

www.matekkorrep.hu
+36-20-331-40-66