Buliajánló
2017. 04. 15. - Luca

Világsztárok a STRAND Fesztiválon

 

A MOL Nagyon Balaton programsorozat legjelentősebb záróeseménye, a zamárdi STRAND Fesztivál újabb világsztárokkal erősít. A You Me at Six, Alan Walker, Wilkinson, Alle Farben és Vigiland érkezik a korábban már bejelentett Bastille, John Newman, az Icona Pop, Redfoo és a legfontosabb hazai koncertkínálat mellé.

 

Augusztus utolsó hétvégéjén a STRAND Fesztivál Nagyszínpadára érkezik a brit You Me at Six legénysége, akik gitárcentrikus zenéjükkel egyszerre idézik meg a popos dallamokat és a zúzósabb riffeket. Várhatóan az idén megjelent, ötödik nagylemezüket és korábbi slágereiket is felidézik majd Zamárdiban.

 

Az EDM-house vonalat erősíti a tizenéves kora ellenére számos díjjal kitüntetett norvég DJ-producer, Alan Walker, aki a Petőfi mellett szinte az összes jelentős zenei adó kedvence.

 

A páratlan hanggal megáldott, a világhírnév küszöbén álló, a magyar közönség előtt már többször nagy sikerrel bizonyító John Newmant augusztus 26-án, szombaton láthatjátok majd. A 26 éves angol dalszerző-énekes hangját 2012 májusában ismerte meg az egész világ a Rudimental drum’n’bass himnuszán, a Feel the Love-on keresztül, a bemutatkozó lemezét felvezető Love Me Again pedig végigtarolta a slágerlistákat. A hatalmas kritikai sikert arató Trouble után tavaly októberben jelent meg második nagylemeze, a Revolve. De nincs megállás, a júliusban megjelent Olé már a következő album előfutára volt, bár pontosabb megjelenésről még nincs infó, de reméljük, a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében jelentkező STRAND Fesztiválon már sok-sok új dalt is hallhatunk a klasszikusok mellett.

 

Az ifjú brit sztárzenekar, a Bastille legújabb dalaival érkezik a Strand Fesztiválra augusztus 24-én. Megnyerő és intelligens indie- és szintipop zenéjükért jó pár millió fiatal rajong szerte a világban, több mint 8 millió lemezt adtak el Nagy-Britanniában és Amerikában, jelölték őket a legrangosabb zenei díjakra. Egészen biztos, hogy sokat founk hallani a tavaly nyáron kiadott lemezük számai közül is!

 

Helyszín: Zamárdi

Időpont: 2017. augusztus 23-26

Jegyek:
– Bérlet: 26.990 ft
– Napijegy: 9.990 ft
– VIP bérlet: 35.000 ft
– VIP napijegy: 15.000 ft
– Kempingjegy: 2.500 ft
– STRAND – B.My.Lake kombinált bérlet: 54.990 ft

STRAND Fesztivál Hivatalos Honlapja
STRAND Fesztivál Hivatalos Facebook oldala
STRAND Fesztivál Hivatalos Eseménye

További cikkek
Top