BGE
2017. 05. 03. - balazsreka

VIII. Longtail Gála

Idén már 8. alkalommal rendezi meg a BGE marketingkommunikáció szakirány a Longtail Gálát. A hagyománynak számító esemény idén a Living Roomban kerül megrendezésre, ahol a marketing világ üdvöskéi, tanárok és ügynökségek képviseltetik magukat. 

Mi is az a hosszú farok?

“A hosszú farok közgazdaságtani fogalom, mely az internetes kereskedelem árubőségét írja le: a hagyományos áruházak kevés fajtájú, de nagy mennyiségben árusítható tömeg- vagy sikertermékével ellentétben azoknak a kis mennyiségben eladható, de nagyon nagy sokféleségben rendelkezésre álló termékeknek a gyűjtőfogalma, melyeknek a hagyományos kereskedelem korszakában nem volt esélyük a piacra jutásra (nem tudták velük elérni a gazdaságos tömegtermelést), korszerű információtechnológiai megoldásokkal (például a digitalizálható termékeknél: könyveknél, filmeknél, zenéknél a digitalizált formában történő tárolás, majd igény szerint történő letöltés vagy kinyomtatás) viszont megtalálják kis számú, szétszórtan elhelyezkedő fogyasztójukat, akár a világ túloldalán is.”

A Gála és a Velencei karnevál!

Minden évben egy bizonyos téma köré épül a gála, ez idén sem történt másképp. Aki lekéste a Velencei karnevált ne csüggedjen, hiszen a markkomm család elhozta Nektek az O sole mio életérzést. A gála különlegessége tehát nem más lesz, mint hogy egy álarcos bál hangulatát idézi, ezért senki ne hagyja otthon a maszkokat!

Díjátadó és tombola!

A gála apropója, hogy a tanárok díjazzák a diákokat, a diákok pedig az ügynökségeket. A díjakat a BGE tanárai inspirálták, így született meg az “Ezüst Bajusz”, vagy éppen az “Arany Sas” díj. De, hogy idén a vendégeket is bevonják az egészbe, így lehetőség lesz tombola vásárlására. Mindenképp érdemes lesz kitömni a zsebeket velük, hiszen rengeteg felajánlás érkezett, többek között wellness hétvégét lehet nyerni.

Mit kell tudnod?

✦Időpont: 2017. május 3.
✦Helyszín: Living Room, a Polgári Mulató (1053, Budapest, Kossuth Lajos utca 17.)
✦Dress code: Creative Black Tie + álarc

▸▸Jegyek◂◂
Belépő 22 órától: 500 Ft
Tombola: 500 Ft

▸▸Műsor◂◂
20:00 – 22:00 Díjátadó gála
22:00 – 22:30 Tombola
22:30 – 05:00 After Party

▸▸Az est támogatói◂◂
BL YachtClub & Apartments
Libri Könyvesboltok
Red Bull
Budapesti Operettszínház
Manna Natúr Kozmetikum
booked4.us
Chili4Bistro& Chili2Bistro
Jägermeister
Smartos.hu
Kultúrbrigád
Átrium Film-Színház
Venus Pole Dance Studio- Venus SE
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház
White Diamond Beauty
Adam Lachner Photography
Fagyöngy Gyógyszertár
Aranypajzs Gyógyszertár
Pálma Virágüzlet

Tehát ne feledjétek a maszkokat és “báli” hacukákat elővenni, kötelező ma a megjelenés a Living Roomban!

További cikkek
Top