BGE
2022. 04. 27. - Laura Szabó

Ünnepelj a Külkerrel – Itt a XI. LongTail Gála!

A hétköznapokból való kiszakadás néha azt is jelentheti, hogy felkapunk egy gyönyörű ruhát, vagy éppen szmokingot és jó társaságban, finom pezsgővel eltöltünk egy estét, mintha csak egy film főszereplői lennénk, nem igaz? Mit szólnátok, ha azt mondom, hogy a Külkerrel még ez is lehetséges? Iskolánk már 11. alkalommal rendezi meg a mindig nagy sikerű LongTail Gálát, ami már egy igazi hagyománnyá nőtte ki magát az évek során. Hogy mit kell tudni erről az eseményről? Cikkünkben most minden felmerülő kérdésetekre választ kaptok.

A járvány miatt sajnos több éven át kimaradó díjátadó gála most május 6-án végre újra megrendezésre kerülhet és nem is akárhogyan! A rendezvény témája idén leginkább a James Bond filmek rajongóinak kedvez, hiszen a Casino Royale című rész lett a megihletője. A megjelenés terén tehát fontos az elegancia, koktélruhákat, szmokingokat tessék előkészíteni!

A gála fő célja egy díjátadó lebonyolítása a marketingkommunikáció szakirányos hallgatók szervezésében. Előadókat, tanárokat és hallgatótársakat érhet az a megtiszteltetés, hogy díjakat vehessenek át különböző kategóriákban. Néhány díj azonban igazán különleges: a Rézangyal életmű például a legtöbbet káromkodó előadót, a Sirály életmű pedig a legmenőbb előadót illeti. Ezeken kívül persze még számos kategóriában osztanak díjakat, összesen 15 kitüntetés kerül majd kiosztásra.

Az eseménynek idén az Ötkert ad majd helyet, ahol több mint 120 vendég – többek között Ti is – vehet részt ezen a zártkörű eseményen, utána pedig mindenki számára megnyílik a táncparkett és a OneDance-szel közösen szervezett LongTail after partin megkezdődhet a reggelig tartó őrület. A jó hangulatot továbbá a James Bond tematikájú díszítés, tombola és egy kreatív fotósarok is biztosítja.

A 19 órakor történő kapunyitás után részesei lehettek egy megnyitónak, az est központjában álló díjátadónak, de ezek mellett egy különleges Blank Verse fellépés és az Art Kingdom Dance Community előadása is fokozza majd a hangulatot. És természetesen az evés-ivás sem maradhat el, finomabbnál-finomabb ételek és italok várják az érkező vendégeket. Az est támogatói között olyan neves vállalatok is szerepelnek, mint a MITO, vagy a Mediátor, akik személyesen is tiszteletüket teszik majd a rendezvényen.

Hogy miért érdemes részt venned? Valószínűleg nem egy mindennapos dolog, hogy ilyen elegáns keretek között tölthetünk el egy estét barátainkkal és hallgatótársainkkal. Egy teljesen új élménnyel gazdagodhatsz, amire majd jó kedvvel emlékezel vissza egyetemi éveid után is. Ha pedig kimondottan érdeklődsz a marketingkommunikáció területe iránt, akkor lehetőséged nyílhat új kapcsolatokra, beszélgethetsz akár nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel is. Az est menetrendjéről bővebben a XI. LongTail Gála facebook eseményében olvashattok, sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, találkozzunk ott!

További cikkek
Top