Suli
2013. 03. 17. - Feta

Taste the World – AIESEC

Szeretnél egy izgalmas verseny keretein belül, jó társaságban tapasztalatot szerezni a tanulmányaidhoz? Mindezt angolul, külföldi gyakornokok segítségével? Az AIESEC Taste the World programja idén is megrendezésre kerül a Külkeren, a Külker Online és a Kanyar közreműködésével.

A verseny során 5 fős csapatokban angolul kell egy marketingtervet készítenetek a Nordtek cég egy most induló projektjéhez. A verseny végén a nyertes csapat ötletét a cég meg is valósítja, a legtehetségesebb hallgatók pedig gyakornoki ajánlatot is nyerhetnek a cégtől. Minden egyes csapat segítségére lesz egy külföldi mentor, aki gyakorlatilag a csapat vezetője lesz, végig együtt dolgozik veletek és segít benneteket. Ők a világ minden tájáról látogathatnak el hozzánk és a felkészítésükben az esemény céges partnere segít nekik, hogy aztán a megszerzett tudással támogassa a csapatokat a minél eredményesebb szereplésben. A kurzusok 5 héten keresztül, heti háromszor másfél órában zajlanak április 15. és május 19. között. A foglalkozások száma és sűrűsége megegyezés alapján csapatonként eltérhet. Ezek után egy gálaest keretein belül a csapatok előadják munkáikat, majd a szakmai zsűri értékelése után kihirdeti és megjutalmazza a nyertest. A nevezési díj 10 000 Forint lesz, ami a gyakornokok hat héten keresztüli szállásának és étkeztetésének finanszírozásához szükséges.

A versennyel mind nyelvtudásodat, mind a Külkeren szerzett tanulmányaidhoz kapcsolódó tapasztalatokat bővítheted, nem beszélve az új kapcsolatok kialakításáról. Nevezhetsz ismerősökből álló csapattal, vagy rábízhatod a beosztást a szervezőkre is.

A cég megadja majd a programtervet, amit pontosan ki kell dolgoznotok. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, hiszen hatalmas lehetőségeket rejt a verseny. Igazi szakmai tapasztalatra, jó referenciára és talán még állásra is szert tehetsz, emellett meglátod, milyen egy nemzetközi csapatban dolgozni. A világ már itt van a tányérodon, kóstolj bele!

Jelentkezéshez katt ide!

írta: Chris (Kanyar)

További cikkek
Top