Buliajánló
2015. 05. 20. - MGabor

STABILO – Festival Sipirt Játék

Bár még javában zajlanak a vizsgák, fél szemmel azért már a közelgő fesztiválokra kacsintgatunk. Hihetetlenül jó érzés lesz végre letudni a vizsgákat, és csak azzal foglalkozni, hogyan rántsuk össze a haverokat, hogy együtt végigfussuk a line-up-okat és megtervezzük a nyári fesztivál menetrendet.

Ebben a pár hétben egyetlen cél csapatostul kitörni a mindennapokból, új kalandokat keresni, hajnalig tombolni a kedvenc fellépők koncertjein, majd másnap fáradtan, de mégis új élményekkel gazdagodva felfrissülni a környező strandokon és a napon feltöltődve rangsorolni az újabb felderítendő fesztivál helyszíneket. Ilyenkor nem számítanak az egyszerűbb körülmények, hogy a csinosabb ruhadarabokat felülírja a kényelem, a magassarkúkat a deszkás cipő. Egy fesztiválon a társaság és a szabadság a lényeg, ami felülmúlhatatlan.

A STABILO új limitált kollekciója különleges és egyedi etno mintázatával segít frissen tartani a fesztiválélmények emlékét. Az új kollekció szemrevaló darabjai között találunk golyóstollat, tűfilcet, rollertollat és szövegkiemelőt, hogy minden helyzetben csak egy kéznyújtásnyira lehessenek tőlünk ezek a vidám pillanatok  akár jegyzetelés, firkálgatás vagy  színezés közben, vagy ha épp csak a lényeget szeretnénk kiemelni a csoporttársunk jegyzeteiben.

Ha egy-egy kemény vizsgát letudva szívesen elkezdenétek ráhangolódni a fesztiválszezonra, látogassatok el a www.stabilofestivalspirit.hu oldalra, ahol belépőket nyerhettek az EFOTT-ra! 😉

Mindenkinek sikeres vizsgaidőszakot kívánunk!

További cikkek
Top