Buliajánló
2018. 01. 03. - Koleszár Emese

SNOWATTACK ’18

 

Egy hét a francia Les Orres hófödte lejtőin. Egy hét buli a legjobb cimbikkel. Napközben sport és fun programok, este pedig népszerű külföldi és magyar fellépők gondoskodnak a közönség jókedvéről. Ha szeretnéd a mögötted lévő vizsgaidőszakot kialudni, nos, nem ez a megfelelő program számodra ugyanis itt garantáltan fent leszel egész héten. Igen, ez nem más, mint a Snowattack, sí-, snowboard- és zenei fesztivál.

A 11. alkalommal megrendezésre kerülő Snowattacknek otthont adó Les Orres Franciaország legfelkapottabb turisztikai régiójában fekszik. A rendezvény 2018. január 27-től február 3-ig tart és ezzel megnyitja a 2018-as fesztiválszezont. Minden évben nevesebbnél nevesebb előadókat sikerült a szervezőknek meghívniuk és természetesen ez most se lesz másképp. Olyan külföldi fellépők lesznek a hangulatfelelősek, mint Rudimental, Sub Focus valamint Lost Frequencies. A hazai előadók terén sem lesz gyenge a felhozatal, mert ott lesz Metzker Viktória, a Brains, az Animal Cannibals és még sokan mások. A koncertek mellett lesznek egyéb esti programok is. Az egyik kiemelt a Roar Carneval, szóval ne hagyja senki otthon a jelmezét, a velencei karnevál hangulata ellátogat a Snowattackre is. Ha fagyosak lennének a kedélyek, akkor a fáklyás lecsúszás majd felmelegít mindenkit, síelőt és nézőt egyaránt. Ezek mellett minden este Quiz night, Activity és póker partik lesznek a kijelölt helyszíneken.

Nappal sincs esély az unatkozásra ugyanis kincskeresés és bobpálya várja az egyéneket vagy csoportokat. De kifejezetten csapatprogramok is vannak, például az igazán kedvelt beerpongtól kezdve a hóröpin keresztül a szabadulószobáig, amit csak el tudunk képzelni. A mindenki számára KÖTELEZŐ program a fürdőruhás lecsúszás, amit szerintem nem kell ragozni mekkora buli, főleg hogy most világrekorddöntés a cél. A kihívásokat kedvelők megmérettethetik magukat a sí és snowboard kupán, a ferde focin vagy akár a hegyrefutáson is.

Akiknek fenntartásaik lennének a szállás, távolság vagy a hiányos sí/snowboard tudás miatt azoknak egy percig sem kell aggódniuk. Érvényes diákigazolvánnyal rendelkező tanulók számára az egész hetes szállást, karszalagokat minden eseményre, síbérletet, biztosítást és az utazást is tartalmazza az ajánlat. 1800 méteren lévő négytől tíz fős apartmanok adnak szállást gyönyörű kilátással. Budapestről szervezett buszok szállítják oda és vissza az 1250 km-es úton a jelentkezőket. Ha előzőleg is a Snowattack buszaival utaztál most 10€ kedvezményben részesülsz. Minőségi felszerelést lehet kint is bérelni valamint oktatás igénylésére is van lehetőség. A lányos csapatoknak most kihagyhatatlan kedvezmények segítenek. 4 lány esetén az oktatás ingyenes, viszont ha már hatan vagytok, akkor ezen felül a felszerelésetekért sem kell fizetni. Eredetileg a felszerelés bérlés 60€-tól 85€-ig van, az oktatás 90€ 2 óra 5 napon keresztül.

A sípályák 1550 és 2720 méter között 100 kilométeren helyezkednek el, ezekből 30 km könnyű, 60 km közepes és 10 km nehéz. Zöld, kék, piros és fekete pályákból összesen 67 darab van és ezek mellett található 1 szánkópálya is. Az 1970-ben nyílt síparadicsom évről évre fejlődik és ha a sportnak kedvezőtlenre fordulna az időjárás akkor 190 hóágyú gondoskodik a síelők és snowboardozók gondtalan jókedvéért.

Tehát a Snowattack nem csak a téli sportok szerelmeseinek ajánlott. Azoknak, akik szeretnének a barátaikkal szórakozni, esetleg kíváncsiak a síelés vagy boardozás rejtelmeire és kipróbálnák magukat. Azoknak, akik egy középiskolai sítábor felturbózott mására vágynak. Azoknak, akik szeretik a jó zenét, a jó bulikat és jó közösségre vágynak a 2018-as Snowattack kötelező!

 

További cikkek
Top