2013. 06. 28.

Zedd feat. Andro, Rusty, Muzzaik, Raise Spirit

A 23 éves német-orosz DJ/producer, Anton Zaslavski figyelmét 2009-ben keltette fel az elektronikus zenei vonal, ekkor kezdte megírni saját slágereit, amik rövid időn belül felkeltették a szakma és a közönség érdeklődését is. Megnyerte a Beatport két remixversenyét (“Armand Van Helden / Strictly Rhythm Remix Contest” és a “Fatboy Slim / Skint Remix Contest”) és Skrillex is ekkor figyelt fel rá. Ezután olyan előadóknak készíthetett hivatalos remixeket, mint Lady Gaga, a Black Eyed Peas, P. Diddy, a Swedish House Mafia vagy a már említett Skrillex, és bekerült a mau5trap, az Interscope és az EMI kiadókhoz is.

Zedd első saját szerzeményei, a ’Shave It‘ és a ‘Slam The Door’ több hétig tartották az első helyeiket a Beatport Charton, majd ugyanebben az évben elkészítette Lady Gaga ’ Marry the Night’ című slágerének a remixét, ami felkerült az énekesnő albumára is.

2012-ben Zedd leszerződött az Interscope Records-hoz és megjelent debütáló albuma, a Clarity.

Az album első kislemeze a Matthew Koma-val közösen írt ’Spectrum’ hatalmas globális figyelmet kapott, bekerült az iTunes Dance Chart Top 10-be és több, mint 3 hétig tartotta az első helyét a nemzetközi Beatport Charton.

Számos jelentős fesztiválon lépett már fel több ezer ember előtt, úgy mint 2012-ben a Los Angeles-i Coachella, a Lollapalooza, a Hard Summer és a New York-i Electric Zoo, idén pedig az Ultra Music Festival, az Electric Daisy Carnival és a Nocturnal Festival szerepelt a repertoárjában.

Zedd Facebook oldala
Zedd Twittere
Zedd Soundcloud oldala

Jegyárak:
Early Bird: 2490 Ft
College: 2990 Ft
Elővételes: 3490 Ft
Elővételes VIP: 5990 Ft
Helyszíni: 3990 Ft
Helyszíni VIP: 7990 Ft

Az elővételes jegyek június 11-től a Petőfi Cafeban, valamint a PLAYERSROOM alábbi üzleteiben kaphatók:
Westend, Mammut, Árkád, Aréna, Allee, KÖKI Terminal

További információk, elővételes jegyek és nyeremény belépők: www.itscoming.hu

Az esemény Facebook oldala

Top