2019. 12. 01.

Zanzibár

 

A Zanzibar zenekar ebben az évben ünnepli 20. születésnapját, amelynek megkoronázása egy igazán különleges, forró hangulatú születésnapi klubkoncert az A38 Hajón 2019. december 1-én. Tekintettel arra, hogy a Zanzibar zenekar az elmúlt húsz évben megállás nélkül koncertezett, így természetesen nem hiányozhatnak majd a programból a kedvenc slágerek, ugyanakkor egy minden eddigitől eltérő, megismételhetetlen ünnepi programmal szeretnék felejthetetlenné tenni az estét a koncert látogatóinak.

A színpadon feltűnnek majd régi barátok, különleges vendégek, felcsendülnek rég nem hallott számok, újrahangszerelt és még soha be nem mutatott dalok. Lesz múltidézés, örömzenélés, dalpremier, minden, ami igazán feledhetetlen zenei élménnyé tesz egy születésnapi koncertet.

1999-ben alakult Cegléden, dallamos pop-rock zenét játszik, jelenlegi felállása 2019. februárjában alakult ki:

•             Terecskei Rita – ének

•             Kállai János – gitár

•             Sidlovics Ferenc – gitár

•             Fehérvári Attila – basszusgitár

•             Kovács András Donát – dob

 

Legismertebb számai a „Nem vagyok tökéletes”, „Szólj már”, „Szerelemről szó sem volt”, „Ádám keresi Évát” és a „Március végétől”.  A zenekarnak ez elmúlt húsz évben kilenc nagylemeze jelent meg, – ezek közül három aranylemez lett – több, mint ezer élő koncertet adott, elsősorban Magyarországon, valamint a szomszédos országokban, de turnéztak az USA-ban, Kanadában, felléptek Dublinban és Londonban is. A Zanzibar jó néhány zenei díj büszke tulajdonosa, így emMeRTon-díjat, több Arany Zsiráf és BRAVO Otto-díjat, Popcorn-díjat, Coca-Cola díjat, is kapott.

Ünnepelj együtt a zenekarral december 1-én, az A38 Hajón és bulizz az elmúlt 20 év legjobb Zanzibar slágereire az ország egyik legvidámabb zenekarával!

Helyszín: A38 Hajó, Budapest

Időpont: 2019. december 1. 20:00

Jegyek:
Elővétel: 2000 Ft
Normál: 2500 Ft

Online jegyek

 

Top