2017. 12. 17.

Xmas Yoga

 

Idén indult a Yoga Brunch sorozata, ebben az évben kezdtünk együtt jógázni különleges programokon, s mivel ennyire szerettétek és hétről hétre jöttetek gyakorolni, szeretnék veletek ezúttal egy rendhagyó helyszínen ünnepeli: most a Dunára invitálunk Titeket, ahol a vízen fogunk jógázni a karácsonyi ünnepek alkalmával! Méghozzá Budapest egyik legkultikusabb helyszínén, az A38 hajón!

Mire számíthatsz ezen a különleges alkalmon?

Egy 90 perces hatha flow gyakorlatra, miközben a Dunát látod magad alatt, majd utána közös gyümölcs-nassolásban lesz részed a terem jóvoltából! A jógaóra alatt profi fotós fogja megörökíteni a gyakorlásunkat és az óra végén bátran meglehet kérni hogy készítsen képet rólad a gyönyörű panorámával a jóga matracodon! Mivel ez egy karácsonyi meglepetés Nektek, mert ilyen lelkesen jöttetek egész évben jógázni, kaptok egy kis ajándékcsomgot is a Zanza Cosmetics és a Focenza jóvoltából!

Másokra is gondolunk az ünnepek alkalmával, ezért az esemény keretein belül ruhagyűjtést szervezünk a rászoruló gyermekeknek, amit a rendezvény után a Dankó utcai hajléktalan óvodába eljuttatunk!

Időpont: 2017. december 17. (vasárnap)

Helyszín: A38 Hajó

Jegyek: elővételben 3800 Ft

Online jegyvásárlás

Facebook esemény

 

Top