2017. 12. 17.

Vegan Wonderland

 

A Vegan Wonderland lesz az a csodaország, ahonnan nem akarsz hazamenni, ahol egy teljes napig ámulva sürögsz és forogsz majd a számtalan kiállító között. Lesznek fincsi kaják, karácsonyi desszertek és édességek, kézműves mittymüttyök, házilag készített szappanok és ékszerek, valamint mindenféle ajándéknak valók, természetesen minden szigorúan vegánul, hogy az állatoknak is kellemes legyen a karácsony.

Az első Vegan Wonderlanden a kitelepülő vegán éttermek olyan karácsonyi fogásokkal és desszertekkel, valamint a vásárosok olyan erőszakmentes kézműves ajándékokkal és karácsonyi csomagokkal várnak majd titeket, amelyeket sem a rendezvény előtt sem után nem kaphattok majd meg sehol. Ugye, hogy izgalmasan hangzik?!

Mi, a Vegan Food Fest csapata ezzel a rendezvénnyel zárjuk az évet és ezzel a rendezvénnyel szeretnénk megköszönni nektek, hogy velünk tartottatok 2017-ben, hogy ott voltatok a havi Vegan Sunday Marketeken és ott voltatok a folyamatosan rekordokat döntő Vegan Food Festeken is. Jövőre folytatjuk, de addig pihenjetek, töltődjetek és hagyjátok békén az állatokat.
Kellemes ünnepeket Nektek!
VFF Crew

Kapcsolat: info@veganfoodfest.hu

Helyszín: 1061. Paulay Ede utca 33. Anker’t
Időpont: 2017. december 17.
Jegyek: –

Facebook esemény

 

Top