2017. 12. 17.

Varázsvacsora

 

Mitől lesz varázslatos egy étkezés? Az ízektől, a tálalástól, a gondosan kiválasztott hozzávalóktól vagy a szakács hozzáértésétől?

Az étkezés lehet egy rítus. Tápláló gondoskodás. Szeretetnyelv saját magunk irányába. Az étkezés lehet meditáció. Varázslatos utazás a színeken, formákon, ízeken keresztül önmagunk felé.

Olyanná leszel, ahogyan eszel. Az étkezés módja, ahogy az ételt elfogyasztjuk hat a hangulatunkra, az érzelmeinkre és a gondolataink minőségére is. Minden fogás közben meginvitálunk egy érzékszervet, hogy teljes figyelemmel és jelenléttel vegyünk részt az étel elfogyasztásában. Vezetett gyakorlatokon keresztül haladunk fogásról fogásra, hogy végül megérkezhessünk oda, ahol mindig is voltunk: a jelenbe.

Fedezd fel az étkezést egy egészen új megközelítésből: ahol egy csodálatos szakács modern ízei találkoznak egy több ezer éves meditatív hagyománnyal. Mire kiürül a tányér, a gondolatok elcsendesednek, a külvilág zaja messze tűnik, a pillanat pedig nem lesz több, mint ami: az élet ünneplése.

Éld át az étkezést, mint a meditáció egy formáját. Tápláld, szeresd, kényeztesd magad Deli’s Vegán Bisztró vegán fogásaival és tapasztald meg, hogyan változik az étel íze tudatos jelenléttel!

Helyszín: Deli’s Vegán Bisztró

Időpont: 2017. december 17.

Jegyek: 3800 Ft

Facebook esemény

 

Top