2013. 12. 29.

Van Gogh Alive – Lépj be a képbe!

Egy igazán különleges budapesti kiállításra szeretnénk meghívni Titeket! A 21. századra jellemző multimédiás technológia, amely minden érzékszervünkre ható élményt nyújt a nézőnek, most egy rendhagyó kiállításon keresztül a festészet és a festmények világát teszi még izgalmasabbá.

Van Gogh csodaszép festményei szinte megelevenednek, különleges perspektívába kerülnek. A Van Gogh Alive kiállítás képeit nézve az az izgalmas érzés keríti hatalmába a látogatót, mintha kézzel fogható közelségben lennének a híres napraforgók, vagy beléphetnénk Arles-ban a “sárga házba”, ahol Van Gogh munkásságának legikonikusabb alkotásai születtek. Ezt a lélegzetelállító hatást a kiállítás úgy éri el, hogy zenei aláfestés mellett óriási méretű élethű képeket vetítenek elénk a projektorok.

A Van Gogh Alive kiállítás, amely világszerte számos helyen aratott már hatalmas sikert, Magyarországon 2013. szeptember 13. és december 29. között a Váci1 Palotában tekinthető meg. A látvány és az élmény pedig garantáltan felejthetetlen, Vincent Van Gogh képeit látni kell ebben az újszerű és izgalmas megközelítésben.

Időpont: 2013. szeptember 13 – 2013 szeptember 29
Helyszín: Váci 1 Palotában
Jegyek: Itt megvásárolhatóak

Hivatalos weboldal: http://www.vangoghkiallitas.com/hu/

Top