2014. 03. 02.

Utazás kiállítás

Az év legnagyobb turisztikai vására a Hungexpo Vásárközpontban. Az Utazás kiállításon a nyaralást idéző hangulat és a fantasztikus utazási kedvezmények várják a látogatókat.

Az Utazás kiállítás 2014-ben is számos újdonsággal szolgál mind a kiállítók, mind pedig a látogatók számára. A Hungexpo 2014-ben a családokra és a családi utazási ajánlatokra helyezi a hangsúlyt a négy napos kiállításon, melyet jövőre február 27-március 2. között rendeznek. A sorban 37. kiállítás minden napján jelen lesznek a 2013-as év sikeres újdonságai, úgy mint a szakmai nap, az Utazás Turisztikai Kommunikációs Díj pályázat, a nagyközönségjáték, a tematikus szigetek és az online meeting calendar is. Fentieken túl a Professional Business Lounge is várja a szakma képviselőit, és komfortos helyet biztosít a kiállítóknak tárgyalások folytatására.

MG_8112k_640x4271

A külföldi díszvendég Tunézia, hazai díszvendég Pécs, és ismét lesz kulturális díszvendég: Matyóföld.

Utazd be a világot egy hétvége alatt! Az Utazás kiállításon, Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléjén öt kontinens számos országának látnivalóival, kultúrájával és gasztronómiájával ismerkedhetsz meg. A kedvezményes belföldi és külföldi utazási ajánlatok mellett egy napra Te is világutazó lehetsz az öt kontinenst és Magyarországot bemutató izgalmas játékok keretén belül, melyek minden korosztálynak szólnak és értékes nyereményeket rejtenek.

Helyszín: Hungexpo Budapesti vásárközpont

Jegyárak: napijegy helyszínen: 1900 Ft online elővételben: 1500 Ft,

2 napos jegy: helyszínen: 2900 Ft, online elővételben: 2300 Ft,

kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas): 1400 Ft

Időpont: február 27-március 2

FB esemény

az esemény oldala

Top