2018. 03. 04.

Utazás kiállítás 2018

A felfedező benned van… Mi csak ihletet adunk neked.

Hova visz a következő utad? Az Utazás kiállítás segít a döntésben, gyere és fedezd fel a lehetőségeket!

Aktívan szereted eltölteni nyaralásod? Kempingezés, természetjárás, vízi túrázás, kerékpározás vagy akár mindez együtt? Keresd az Utazás kiállítás aktív turizmus szigetét!

Szereted megízlelni különböző népek konyháját? Keresd a Gasztro Udvar finomságait!

Szeretnél a tengerparton napozni, élvezni a tenger zubogását vagy érdekes városokat felfedezni? De még nem tudod, mi alapján dönts? Keresd a különböző úti célok standjait és szerezz minél több információt a turisztikai szakemberektől! Számos utazási iroda kedvezményes ajánlattal várja az érdeklődőket, így akár már rögtön le is foglalhatod a következő utazásod.

Szeretnél érdekes, izgalmas, hiteles úti élményeket meghallgatni? Keresd a Blogger Nap helyszínét és már is messze országok, népek életébe csöppenhetsz!

Szeretnél egy színes eseményt a családod részére? Gyertek ki és élvezzétek a különböző országok adta programokat! A gyereksarok játékai között a forgatagban megpihenhettek, az összegyűjtött információkat átnézhetitek.

Szeretnél minőségi, hasznos szakmai előadásokon részt venni, gyakorlati tanácsokat, ötleteket gyűjteni, turizmusban kapcsolatot építeni? Várunk csütörtökön a kimondottan turisztikai szakembereknek szervezett napon!

Számítunk Rád, mi készülünk!

 

Helyszín: Hungexpo

Időpont: 2018. március 1. – 2018. március 4.

Jegyek: 2500 Ft

Online jegyvásárlás

Facebook esemény

 

Top