2018. 09. 21.

Unfake! 18. ARC közérzeti kiállítás

 

UNFAKE!
Vedd észre, leplezd le, mutasd meg!
18. ARC közérzeti kiállítás

A kiállítás szeptember 21-től október 7-ig, ingyenesen, minden nap 23:30-ig látogatható Budapesten, Zuglóban, az Örs vezér terétől 300 méterre, az Örs vezér úton.
Kérjük vigyázz a környéken élők nyugalmára!
Gyere közösségi közlekedéssel!
Köszönjük!

Üdvözlünk a 18. ARC kiállításon! Az itt látható bemutató idén is egy bárki számára nyitott, jeligés pályázat eredménye. Alább egy részlet a pályázati kiírásból:

 

„… Nézz körül! Mit látsz? Leveszed a hamisat? Vágod az illúziót? Kiszúrod a hazugságot? Érdekel az igazság? A valódit szereted, vagy az igazit? A láthatót, vagy az őszintét? A dizájnt, vagy a szívből jövőt? A művit, vagy a zsigerit? Like vagy love? Ha keresed az igazságot, és nem elégszel meg a látszattal, ha érdekel, hogy mi mozgatja a világot, és nem elég, hogy tudod, hogy mozog, ha nem elég a fake, és bevilágítanál minden sötét sarokba, ha érdekel az igazság felfedezése, és van mondanivalód arról, hogy mi az, ami hamis és mi az, ami nem, nevezz be az idei ARC pályázatra, ötletelj és unfake-elj! Mutassuk meg együtt, hogy jobb szembenézni az igazsággal, mint hájdolni vagy kikövetni! Gyere és képezd le a valóságot szabadon! …”

Kedves kiállítás látogató! Arra bíztatunk, hogy fedezd fel az idei tárlatot, keresd meg kedvenc alkotásaid és szavazz rájuk a képek alatti QR kód segítségével! Érezd jól magad, s kérünk vigyázz az itt lakók nyugalmára!
Köszönjük!

Helyszín: Budapest, Zugló, Örs vezér útja

Időpont: Szeptember 21 – Október 5.

Jegyek: INGYENES

Top