2018. 08. 13.

Total Dance Fesztivál – Siófok PLÁZS

 

A nyárindító Cabrio show után ismét Balaton felé vesszük az irányt, hogy újra megcsináljuk Veletek az év legnagyobb szabadtéri retro fesztiválját! Augusztus 11-én, a siófoki PLÁZS-on külföldi és magyar sztárokkal éljük át újra a ’90-es évek felejthetetlen balatoni éjszakáit! A megszokott TOTAL DANCE hangzással, látvánnyal, feelinggel és egy óriási bulival várunk Titeket! NYÁR, BALATON, RETRO… ugye érzed?

A korszak legnagyobb külföldi és hazai sztárjaival, a megszokott TOTAL DANCE hangzással, látvánnyal, feelinggel és egy óriási bulival frissítjük fel a Balaton parti közönséget.

Feledhetetlen nyári hangulat garantált, a jegyek nagyon fogynak, így teltházas őrület és őrületes show várható olyan sztárfellépőkkel, mint a Mr. President vagy a Rednex, de a hazai élvonal is képviselteti magát.

A Total Dance fesztiválok évek óta jobbnál jobb nevekkel elevenítik fel a disco korszak felhőtlen érzését. A buli a tetőfokára hág – minden évben, ahogy idén is a csodás Balaton parton. A régi nagy slágerek közös éneklése mellett megannyi táncos és elképesztő látványelemek gondoskodnak a kiváló party hangulatról.

Helyszín: Plázs Siófok

Időpont: 2018.08.13 / 18:00

Jegyek: 5000 Ft.-tól
Online jegyek

Facebook esemény

Top