2013. 12. 21.

Till We Drop, All Faces Down (A), ShowYourTeeth (A)

Az Ascension 46 olyan tehetséges és friss hangokat mutat be a kemény-zene világából, amelyek nemzetközi szinten is megállják a helyüket. Ezen az estén kiderül, hogy mi a honi kemény-zene jövője!

A Till We Dropot sokan szeretik. Kemény és vidám, dallamos és súlyos, ezek mostanság nem csak feltételei a sikernek, de garantálják is azt, márpedig a Till We Drop ilyen zenét játszik, így törvényszerű, hogy sokan szeretik is őket. Summer Triangle című lemezük is olyan lett, hogy minden eddigi rajongót meg fog tartani és rengeteg újat is szerez majd a zenekarnak.

A fővárosi közönség számára aligha lehet ismeretlen az osztrák ShowYourTeeth, hiszen a The Southern Oracle és a Till We Drop kiadótársa – mindhárom zenekar a német Let It Burnnél ténykedik – a közép–kelet-európai régió egyik legerősebb metalcore-debütálását tette le az asztalra a Forecast formájában. A kiadvány meghozta a kontinensen a kellő elismerést a srácoknak, így nem is véletlen, hogy a 2011-ben megjelent World Deniert már komoly nemzetközi várakozás előzte meg.

Michael Salemék az anyagon többek között Liferuiner és 3 Feet Smaller tagokkal dolgoztak együtt, és a végeredmény hallatán nem is kérdéses, hogy miért szerencsés az a párosítás, ahol a srácok kísérik a Close Your Eyest: az osztrák zenekar is a hardcore/punk lendületét és szövegközpontúságát húzza bele egy alapvetően metalcore-hangzásvilágba, és ezzel teremt saját atmoszférát. Ezt a budapesti koncertlátogatók már pontosan tudhatják, hiszen több alkalommal is elcsíphették a srácokat, ám a mostani koncerten már lehet, hogy pár új dal is leleplezésre kerül a most készülő szerzemények közül.

Fellépők:
TILL WE DROP
THE SOUTHERN ORACLE
ALL FACES DOWN (A)
SHOWYOURTEETH (A)
BELT CAPRICORN STARTS HERE

Időpont: 2013. december 21., 19:00

Helyszín: A38 hajó, koncert terem

Jegyár: 1.000 Ft

Facebook esemény
Hivatalos esemény és jegyelővétel

Top