2014. 09. 14.

The Serial Killers

Xzibit, B-Real és Demrick együtt küldi a Parkban

Ritka alkalom, hogy egymástól függetlenül sikeres és legendásnak számító előadók összeálljanak egy új szupercsapattá. Pedig 2013-ban erre szánta el magát a Cypress Hilljellgezetesen orrhangú frontembere B-Real és az underground körökből feltört hollywoodi filmes karriert is befutó Xzibit. Maguk mellé bevették harmadiknak a fiatal és tehetséges Demricket és így megalakult a Serial Killers rapformáció. Ezek a kaliforniai gengszterek biztos kirázzák lowrider nélkül is a lelket a közönségből.

B-Real 
B-Real a Cypress Hill frontembereként 1991 óta ontja magából a szószerint “örökzöldnek” számító slágareket, a marihuana legalizációjáért több, mint harminc éve kardoskodó zenekarával. A többszörös platina lemezes Cypress Hill B-Real hangja nélkül nem lehetett volna minden idők legsikeresebb latin rap zenekara. Insane in the Brain, How I Could Just Kill A Man, Tequila Sunrise, Hits From The Bong, Rap Superstar, Illusions csak egy pár cím az általuk készített slágerek közül. Elsők között voltak, akik ötvözték a rock és a rap műfaját. B-Real 2005 óta építgeti szóló karrierjét nem kevesebb sikerrel, még több spanglit elszívva, minden évben végig turnézva a világot. Fesztiválokon is a mai napig az egyik legnagyobb élményt nyújtó rap előadóként emlegetik.

Xzibit 
Xzibit a semmiből tört fel rapperként, hogy végül egy lapon legyen említve neve a legelismertebb Nyugati-parti előadókkal, barátaival és alkotótársaival, úgy mint Dr. Dre, Snoop Dogg és Ice Cube. Az MTV egyik leghíresebb műsorának, a Pimp My Ride-nak a műsorvezetőjeként tuningolta fel a lepukkant verdákat a legmenőbb Los Angeles-i kocsikká és emellett nem csekély hollywoodi filmben is megcsillogtatta tehetségét. TV-s/filmes karrierje mellett sem hagyta abba zenei munkásságát, időről-időre új albumokkal örvendeztetve meg a West Coastrap rajongóit.

Demrick
Mintha a két nagy mentor, Xzibit és B-Real ötvözetéből gyúrták volna össze a kaliforniai tehetséget. Habár ő még fiatal kora ellenére nem tudhat olyan sikereket maga mögött, mint mesterei, de a Serial Killers csapat teljes jogú tagjaként már bizonyította, hogy megállja a helyét a nagyöregek mellett is, még egy lökést adva a formációnak.

Tavaszi európai turnéjuk annyira sikeres volt, hogy egy második menet erejére a rajongók visszakönyörögték őket a régi kontinensre. Ennek a keretein belül láthatjuk őket közösen első ízben a Budapest Parkban. Műsorukban Xzibit és a Cypress Hill klasszikusai is felcsendülnek majd az újabb közös számok kíséretében biztosan maradandó élményt okozva a hallgatóságnak.

Helyszín: Budapest Park

Időpont: 2014.09.14., 19:00

Jegyárak: 3999/4999/5999 Ft

FB profil

Top