2015. 01. 23.

The Biebers, Bermuda

 

The Biebers hétfős csapata: Peti, Dani, Stuart, Dániel, Milán, Bálint és Emota büszkén vállalják, hogy ők alkotják az ország legkúlabb bandáját.

Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött. A zenei projekt olyan slágereket alkotott titokzatosan mint a Sorry vagy a Stay. Akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

Bermuda

Mórocz Tomi az elmúlt években több sikeres zenekarban énekelt, de mindig angolul. A még mindig csak 19 éves Török Máté szintén jó néhány zenekarban dobolt korábban, de mindig kalapálós, zajos keménykedős dolgokat.  Urbán Dani hosszabb ideig managelt sikeres együtteseket itthon és Londonban egyaránt, mellette pedig évek óta partykat szervez illetve a Dictator & Hussar páros részeként djzik, de sosem volt még saját zenekara.

Három különböző irányból érkezve találkoztak és elhatározták, hogy csinálnak valami olyat, ami mindhármuk számára teljesen új. POP zenét. Magyarul. Egyszerűen, friss és mai hangulatban.

Bemutatkozó daluk a „Monte Carlo”, melynek produceri munkáit Kurio Uss végezte. A dal rövid idő alatt az MR2 Petőfi Rádió TOP 30 slágerlistájának első helyéig jutott, majd ezt követően még 10 hétig szerepelt a listán, miközben a hozzá tartozó videót a mai napig több mint 230.000-en nézték meg.

A Bermuda élő bemutatkozására 2012. április 30-án került sor a budapesti Akvárium Klubban, ahol a különleges mini koncert vendége a párizsi Ed Banger Records sztárja, Uffie volt. A zenekar 2012. nyarán fellépett mind a VOLT mind a Sziget Fesztiválon.

<iframe width=”623″ height=”350″ src=”//www.youtube.com/embed/9Dy6okTak94″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Helyszín: A38 hajó

Időpont: 2015. január 23. 21h

Jegyárak: Elővételben 1000 Ft / 1500 Ft
Helyszínen 1800 Ft.

Facebook esemény
A38 hajó hivatalos oldala

Top