2017. 12. 27.

The Biebers

 

A The Biebers zenekar évzáróra készül Budapesten, hiszen Puskás Peti és Ekanem Bálint zenekara számára elérkezett az idő, hogy megkoronázzák ezt a fantasztikus évet egy hagyományos galaktikus A38 Hajós koncerttel! Az estet felvezeti a Jetlag.

A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.

Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón. Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

2015-ben résztvettek a Nagy-Szín-Pad! versenyen, játszottak Robbie Williams és az Imagine Dragons budapesti koncertein és megjelent a zenekar nevét viselő első ‘The Biebers’ nagylemezük, melyet szintén az A38 hajón mutattak be teltház előtt, de még csak angol nyelvű dalokat tartalmazott. A 2017 tavaszán megjelent ‘Vár a Holnap’ című lemezük már csak magyar nyelven íródott és közreműködik a lemezen Herrer Sári, Fluor és Mc. Kemon is.

A népszerű koncerzenekar pár éve már minden fontos zenei fesztiválon és eseményen résztvesz, hiszen a The Biebers legnagyobb erőssége élőben az az energia, mellyel minden egyes koncerten leveszik a lábáról a közönséget!

Időpont: 2017. december 27.

Helyszín: A 38 Hajó

Jegyek: elővételben: 1999 Ft, helyszínen: 2499 Ft

Online jegyvásárlás

Facebook esemény

 

Top