2021. 12. 09.

Techno Yoga

Külön-külön is jól hangzik, hát még együtt?! A napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendő testmozgás új időpontot hirdet meg. A következő eseményünk helyszíne nem más lesz, mint az elektronikus zene otthona, az Akvárium! A KisHall-ban fogjuk megtartani az eseményt.
A helyszín méretére való tekintettel 1 csoportban fogjuk megtartani a jóga órát, viszont az óra előtt 1 órás programmal kedveskedünk Nektek! Lehetőségetek lesz neon testfestésre, amely még tovább fokozza a hangulatot, valamint különböző egészséges teák megkóstolására, és kisorsolunk néhány támogatónktól érkezett ajándékot az óra utáni relaxáció végén!
Az est hangulatát különleges dekorációk és kialakított pihenőterek fogják még színesebbé tenni! Garantáljuk, hogy egy más világba fogsz csöppenni, ha belépsz az ajtón! Az igazán underground német főváros, Berlin által inspirált rendezvényünkön a lelked mellett, most a testedre és az egészségedre is nagy hangsúlyt fektethetsz ezzel a nagyon menő és elképesztően hatékony mozgásformával!
Ha valami igazán különlegesre vágynál, ami egy kicsit kiszakít a szürke hétköznapokból, akkor gyere és próbáld ki a techno yogát! Az esemény exkluzivitása miatt a létszám limitált!

A tökéletes yoga élményért ismét Tauber Kinga yoga instructor fog felelni. A zenét két tehetséges djane biztosítja, Sabira és Janett, akik élőben szolgáltatják majd a minőségi technot!

Időpont: December 09, 2021.
Érkezés, testfestés: 18.00-19.00
Jóga óra: 19.00-20.00
Hangtál meditáció ALYA-val: 20.00-20.30
Helyszín: Akvárium Klub
Jegyek: 3500 Ft

Top