2018. 12. 27.

Takács Nikolas és a Modern Art Orchestra: Joy to the World – karácsonyi koncert

 

Különleges karácsonyi előadásra invitálja közönségét Takács Nikolas. A Modern Art Orchestrával közös, exkluzív produkció mindössze egyetlen alkalommal kerül színpadra: a másfél órás karácsonyi koncerten Nikolas legismertebb dalai mellett világslágerek kapnak új köntöst, jazz big band kísérettel.

„Szeretem az adventi időszakot, szeretem járni az országot és szeretem zenémmel feltölteni a lelkeket. A Joy to the World címet adtuk karácsonyi koncertemnek, amely olyan est lesz, ahol dalaimat és gondolataimat a fantasztikus Modern Art Orchestra támogatásával a BMC Koncerttermében lesz szerencsém továbbadni a közönségnek.” (Takács Nikolas)

A MAO tizenegy éves fennállása óta nemzetközileg is elismert nagyzenekarrá nőtte ki magát, mely számos zenei műfajban elkötelezett, így a jazz, pop, klasszikus és kortárs zenében is kiemelkedő. A zenekar rendszeresen turnézik Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Izraelben, valamint játszott már olyan legendás művészekkel, mint Ennio Morricone, Rhoda Scott, David Liebman, Chris Potter, James Morrison, Bob Mintzer és Adam Nussbaum.

További információk:

Közreműködik:

-Takács Nikolas – ének

-Modern Art Orchestra

-Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél

Jegyárak: 8 900 – 12 900 Ft

Helyszín: Budapest, Mátyás u. 8, 1093

Dátum: 2018.12.27. (20:00)

Jegyvásárlás: Itt

 

Top