2013. 09. 07.

SzeptEmber Feszt


Budapest legnagyobb gasztronómiai és kulturális fesztiválja, a hírességek és a rekorder ételek rendezvénye a népligeti SzeptEmber Feszt.

SzeptEmber Feszt 2000 óta vált Budapest legnagyobb gasztronómia fesztiváljává, itt aztán évről-évre csúcs rekordok születnek, hiszen itt a legnagyobb a bogrács, hihetetlen mennyiségű sör és pörkölt fogy és a rengeteg látogató mellet szép számmal látogatnak el ide a hírességek is, akik színvonalas produkcióikkal tisztelik meg a lelkes közönséget.

SzeptEmber Feszt elmaradhatatlan programja a Magyarországi Rekordok Napja. Legyen ez hatalmas össznépi tornázás vagy valami igazán inycsiklandozó étel-rekord, szinte biztos, hogy itt részesei lehetünk.

főzés főzőversenyek és más vetélkedők csuda jó és izgalmas családi vagy baráti programot ígérnék, de ezek mellett a három napban gyerekprogramok, koncertek és más színpadi előadások gondoskodnak a jó hangulatról, ráadásul 2013-tól egy igazi fémzenei fesztivál is, a Metalwar Fest is a rendezvény társául szegődik!
Pörkölt Parádén mindenki kedvére válogathat a különféle pörköltek között. A Pörköltek Terén több, mint 30 féle pörköltet kóstolhatnak meg az érdeklődők. Az alapanyagok között szerepel a magyar szürke marha, a mangalica, a bivaly, a birka, a kakas és a hal egyaránt.

A fesztivál programjait itt találod.

Top