2014. 12. 27.

Supernem Évzáró Buli

A zenekart 2001-ben alapította három, akkor már régóta, ismert és kevésbé ismert zenekarokban kipróbált zenész. Mózsik Imre dobos már a 80-as évek elejétől játszik zenekarokban majd a Mester és Tanítványaiból való kiválása után csatlakozik az UP! nevű formációhoz. Itt találkozik Papp Szabolcs basszusgitárossal és Pulius Tibor gitárossal, hogy aztán rövid gondolkodás után, ők hárman saját zenekart alapítsanak. Ez lesz a Supernem, amely pár év leforgása alatt a hazai koncertszíntér egyik legnépszerűbb, a fiatalokat leginkább megszólítani tudó zenekarává s egyúttal a honi klubok és fesztiválok állandó és megkerülhetetlen szereplőjévé válik. Az évek alatt 3 nagylemezt adnak ki és 2008-ban a ‘Generáció’ című számhoz készült videóklip a VIVA Comet díjátadón az év legjobb hazai klipje lesz.

Az 2011. év komoly változásokat hoz a zenekar életében: elkészül a legújabb stúdióalbum, a Tudományos Fantasztikus Pop és egy új taggal egészül ki a zenekar, Kubányi Bálint, billentyűssel. Az új lemezzel pedig, -mely szövegeiben és hangzásában is messze fölülmúlja az eddigieket – a Supernem végérvényesen bebizonyítja, hogy ott van a helye Magyarország legfontosabb zenekarai között.

2014. év elején „Egy a millióból” címmel új albumelőzetes dalt készítenek, hozzá pedig különleges klipet forgatnak – buszt vásárolnak, fűrészelnek szét és borítanak lángba. Ebben az évben tavasszal jelenik meg a Supernem következő nagylemeze.

Helyszín: Akvárium Klub NagyHALL

Időpont: 2014. december 27. 20:00

Jegyár: Earlybird 1900 Ft, Elővételes 2200 Ft, Helyszínen 2500 Ft
Online jegyvásárlás az alábbi linken!

Facebook esemény
Facebook

Top