2017. 11. 16.

Soulwave, vendég: Koalabell

 

Nagyívű refrének, metaforikus dalszövegek, mindent a modern akusztikus popzene köntösébe bújtatva.

2014-ben jelent meg a zenekar első magyar nyelvű dala, a Szélcsend, ennek sikerét követően szerződtek le a Universal kiadóhoz. A valódi áttörést a 2016-ban megjelent Mindent Elhittem című dala hozta meg az együttesnek, ami ismét rádiós slágerlistákra került, a dalhoz forgatott videoklip pedig a VIVA TV magyar slágerlistájának élén landolt, valamint a zenekar kiemelt VIVA Push előadóként kapott szerepet a csatornán.

Ezt követően jelent meg az eddigi legnagyobb slágerük a Kalandor, amely egyszerre vezette a VIVA, a Class FM és a Petőfi Rádió lejátszási listáját, továbbá bejutott a Dal 2017, Eurovíziós dalválasztó műsorába is, ahol a nézők egészen a döntőig juttatták. A márciusban megjelent Szaladok első helyen indult számos hazai rádió toplistáján, többek között a Petőfi Rádióban, ahol hetekig nem mozdult az élmezőnyből.

2017 júniusában jelent meg az eddigiektől kissé eltérő, a koncerteken viszont régóta közönségkedvencnek számító legújabb daluk, a Hálószoba, amelyhez az igazi Soulwave-bulik hangulatát idéző videoklip is készült

2017-ben nem kevesebb, mint 80 koncertet adtak, köztük olyan ismert zenei fesztiválokon is, mint a VOLT, a STRAND és a Szegedi Ifjúsági Napok.

Ugyanebben az évben a Petőfi Zenei Díjátadón a 2016-os Év Felfedezettjének választották a zenekart, augusztusban pedig a Vodafone You projekt kiemelt előadója lett.

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2017. november 16.

Jegyek:
Early bird: 1200 Ft – Elfogyott!
Kedvezményes elővételes: 1600 Ft
Normál: 2000 Ft

 

Top