2019. 06. 25.

Skindred

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden érdeklődőt, hogy a Skindred budapesti, az Akvárium Klubba tervezett fellépése új időpontban kerül megrendezésre. Az új dátum 2019. június 25. kedd.
A megváltott jegyek érvényesek az új dátumra is, de ha valakinek nem felel meg az új dátum, lehetőséget biztosítunk visszaváltani a jegyeket 2019. február 28-ig. A személyesen vásárolt jegyeket az Akvárium Klub jegypénztárában tudjátok visszaváltani, az online vásárolt jegyeket pedig a vásárláshoz használt bankszámlára utaljuk vissza, ehhez kérjük a vásárláshoz használt email címről írjatok egy levelet a jegy@akvariumklub.hu –ra a visszaváltási szándékotokról.
Felhívjuk minden elővételes jegyvásárló figyelmét, hogy a jegyek visszaváltása 2019. FEBRUÁR 28-ig lehetséges.

A zenekar közleménye:
Örömmel jelentjük be, hogy csatlakozunk a Disturbed zenekar közelgő ,,Evolution” európai és brit turnéjához. Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy részesei lehetünk, és alig várjuk, hogy játszunk nektek! Sajnos ez azonban azt jelenti, hogy a tervezett ,,Big Things” saját európai turnénkat új időpontban tartjuk meg. Az összes eddigi megvásárolt jegy érvényes az új dátumra, június 25-re. Nagyon sajnáljuk, hogy ilyen kevéssel a koncert előtt kell lemondanunk a februári bulit. A megértéseteket köszönjük, és alig várjuk, hogy júniusban találkozzunk az eddigi legjobb Skindred koncerttel, amit valaha láttál. Szeretettel Arya, Benji, Dan and Mikey.

Érkezik az Akvárium Klub KisHalljába a newporti Ragga Metal csapat, a Skindred. Zenéjük vegyesen ötvözi a punkot, a metalos riffeket a hip-hop és reggae ütemekkel, amit egy kis finom poppal és elektronikával is vegyítenek. A Skindred koncertjein mehet a fejrázás és az ugrálás, mindig garantált bulival érkeznek a srácok. A karizmatikus Benji Webbe vezette zenekar 2018 áprilisában jelentette meg hetedik, Big Tings című nagylemezét, melyet most élőben is hallhat a közönség június 25-én az Akvárium Klub KisHalljában.

Facebook esemény: itt

Helyszín: Akvárium Klub

Időpont: 2019. június 25.

Jegyek: 4500Ft
Online jegyek

 

Top