2013. 05. 17.

SIGNAL presents – CULPRATE (UK)

CULPRATE 13 éves kora óta foglalkozik zenével. Eleinte hangszereken tanult, később pedig magával ragadta az elektronikus zene világa. Kezdetben olyan előadók voltak rá hatással, mint Amon Tobin vagy a Squarepusher, amely produceri tevékenységén is komolyan érződik.
CULPRATE egyike azon előadóknak, akik máshoz nem hasonlítható, teljesen egyedi hangzásvilággal rendelkeznek. Egy igazi fenomén. Az első pár hangról fel lehet ismerni a munkáit, a szétfacsart, játékos, experimentális hatású, formabontó, és olykor meghökkentő zenéit, amelyet áthat a glitch, a dub és a grime.

Zsenialitásáról mindent elmond, hogy az Inspected Records-nál megjelent “5 Stars” EP olyan neveknek lett a kedvence, mint Skrillex, Gemini vagy a KOAN Sound. CULPRATE azon kevés producerek egyike, akik hivatalos remixet készíthettek Skrillex és Damien Marley “Make It Bun Dem” című slágeréből amelyet maga az OWSLA adott ki.

Számos UKF sláger kötődik a nevéhez, amelyek közül talán a legismertebb a MAKSIM-el közös “Nightmares In Reality”. A számtalan saját produkció mellett remixelte már a Loadstar-t, Friction-t, a Birdy Nam Nam-et és Freq Nasty-t is.

Most elhozza nektek legújabb szerzeményeit és zenéit, hogy megmutassa, milyen is az igazi “Culprate hangzás”.

LINE UP:
-CULPRATE
-LUDMILLA
-DUBLIC

Jegyárak:
Elővételben: 1000 Ft
Helyszínen: 1500 Ft

 

 

Top