2018. 03. 17.

SaveGame2 Független Videojáték Kiállítás

 

Játékok, nyeremények, nyereményjátékok, asztali- és társasjátékok, ismerősök a YouTuberól, cosplay show, a videojáték-történelem legendás platformjai és a legmodernebb VR rendszerek. És természetesen MINDENT KI LEHET PRÓBÁLNI!

A 2017-es nagysikerű rendezvényünk után ismét sok szeretettel vár mindenkit a SaveGame Független videójáték kiállítás! A helyszín ismét a Lurdy ház, ám “több-jobb-tartalmasabb” jelzők hevében ezúttal a tavalyihoz képest már kétszer akkora helyszínen jelentkezik az idei underground videojáték kánaán, amelyben az elmúlt negyven év játékos múltja mellett ugyanúgy megtalálod majd a kurrens játékipar neves képviselőit, akárcsak az e-Sport, a Virtuális Valóság, vagy magyar független videójátékfejlesztő csapatok aktuális felhozatalát!

Idén igazi retro-videojátékos ritkaságokkal és az árkád játéktermek csodás videojátékautomatáival, illetve a Flippermúzeum válogatott szépségeivel is találkozhat az, aki kilátogat a Lurdyba március 17.-én: a klasszikus standok mellett természetesen számos, a videojátékokhoz valamelyest kapcsolódó érdekességekkel is készülünk, így a modern VR, a közösségi játékok, a youtuberek, az asztali- és társasjáték-geekek, a cosplayesek, a kütyüszeretők is megtalálhatják majd a számításaikat – nem beszélve a nyereményjátékokról, vagy a játékok világához kapcsolódó érdekes-kerekasztal beszélgetésekről.

A folyamatosan frissülő információkról és program ajánlóról az esemény facebook oldalán tájékozódhatsz, de egy dolog biztos: ha játékos vagy, vésd be a naptárba március 17-ét, mert OTT A HELYED a Lurdy-ban! A SaveGame a korábbi gamer rendezvényektől eltérően más nézőpontból igyekszik teret adni a videojátékosok idősebb és fiatalabb korosztályának – a klasszikus retro/vintage/árkád/modern gaming életérzés mellett kiemelten fókuszál a VR technológia, a közösségi média és a ma divatos irányzatok képviselőire, mint a youtuberek és a követőik találkozási pontjaira – akár a virtuális, akár a valós térben, valamint a meghívott indie játékfejlesztőkkel, asztali- és társasjáték forgalmazókkal lesz lehetséges találkozni, eszmét cserélni.

Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont

Időpont: 2018. március 17. 10:00 – 19:00

Jegyek: 1500Ft, 10 éves kor alatt ingyenes

Facebook esemény

 

Top