2015. 01. 10.

Roof.Haus pres. OXIA

 

‘Domino’…’Tides Of Mind’…’Less Time’…’Lost Memory’…’Trying Out’…’Sun Step’ Íme néhány szerzemény, melyek mind a francia mágus kezei alól kerültek ki, és hódították meg a klubokat, listákat, szinte az egész világot.

De kezdjük az elején… Az 1971-es születésű Oliver Raymond már 15 évesen disco & funk műsort vezetett a grenoble-i helyi rádióban jóbarátjával, Stéphane Deschezeaux-val, majd hamarosan felfedezte a mixelés örömeit is. 1994-ben megalapítják az OXIA formációt, mely live act-ekre szakosodik. Egy évvel később Oliver megalapítja az Ozone Records-ot, Kiko-val, ahol saját kiadványaik mellett Jack de Marseille munkái is megjelennek. 1998-ban újabb kiadót alapít The Hacker-vel, amit Goodlife-nak neveznek el, tisztelegve a legendás Inner City szám előtt. Az ezredfordulóig közösen dolgozó pár a szétválás mellett dönt, de Oliver tovább használja az OXIA nevet, de már kiterjesztve dj fellépéseire is.

Zsenialitása, profizmusa és elhivatottsága az elektronikus zene iránt megkérdőjelezhetetlen. Ezt Január 10-én be is mutatja kedvenc tetőnkön! Gyere és győződj meg róla Te is!

Helyszín: Corvintető

Időpont: 2015. január 10. 22:00

Jegyárak: éjfélig 2000 Ft, utána 2500 Ft

Facebook esemény
OXIA hivatalos oldala
OXIA facebook oldala

Top