2019. 02. 15.

Rockstars Not Dead | The Longest 80’s Rock & Glam Metal Show

 

Érdekel milyen zenék szóltak akkor, mikor apád felszedte anyádat, és vonzanak a színes fények, a hatalmas hajak, az óriási dallamok? Esetleg Te vagy maga Anya/Apa és ott voltál, átélted? Feltúrt hajú “rock ‘n roll junkie”-ként korzóznál Nyugat-Hollywoodban? Megugrik a pulzusod, mikor meghallod, hogy “Step inside – walk this way!”?

Ülj be velünk lelkünk DeLorean-jébe és hagyd, hogy elrepítsünk a nagy hajak, színes göncök, fények és a legóriásibb, legkirályabb zenék világába!

Ha a fenti feltételekből (legalább)egy teljesül, ott a helyed!

Az elmúlt év legnagyobb rock-party zenekara újra támad a rock legszínesebb slágereivel, ráadásul most extra hosszú, 3,5 órás showval, az esemény alkalmából teljesen új műsorral!

A klasszikus hajmetál, glamrock, AOR slágerek mellett ritkaságok és kultikus nóták is felcsendülnek, olyan bandáktól, mint a Kiss, a Bon Jovi, a Def Leppard, a Mötley Crüe, a Europe, a Kiss, a Van Halen, a Winger, a Whitesnake, a Poison, a D.A.D, az L.A. Guns, a Faster Pussycat, a Foreigner a Journey, és és és és…

Repülj velünk vissza, 1989 környékére, táncold szét a hátsód, és 20 év múlva is ezt emlegesd! 2019. Február 15-én vízre szállunk, tarts velünk!

Helyszín: A38 Hajó

Időpont: 2019. február 15.; kapunyitás – 18:30; kezdés – 19:00

Jegyek: 1990 Ft – limitált; 2490 Ft – normál elővétel; 2990 Ft – helyszíni jegy

Bővebb információ az eseményről és online jegyek elérhetőek itt.

Facebook esemény

 

Top