2019. 03. 09.

Riverside (PL) – lemezbemutató

 

Egy kiválóan üdítő, nagyszerűen hangszerelt, sodróan ütős progresszív rock avagy metál banda tér vissza hozzánk Varsóból hogy bemutassa legújabb lemezét. A hetvenes évek hagyománya a XXI század erejével….

Most szeptemberben megjelent, Wasteland című nagylemezét is mutatja be a 2001-ben alakult lengyel progresszív rockzenekar, amely hetedik nagylemezével egy személyes tragédia után tér most vissza: a több mint 10 éve változatlan felállásban játszó négyes 2016-ban vesztette el alapító gitárosát, a 41 éves Piotr Grudziński-t.

A zenekar úgy döntött, egyelőre trióként folytatja, így a most megjelent nagylemezt is így rögzítették: a stúdióban Mariusz Duda énekes-basszusgitáros játszotta fel a gitártémák többségét is. A lemeznek a világ változásaira reflektáló, apokaliptikus hangulata és borítója van, ahogy a Lament című első kislemeznek és a hozzá készült videóklipnek is.

A hamarosan záródó őszi, és tavasszal folytatódó turnén Maciej Meller gitáros csatlakozik a Riverside-hoz, így vele kiegészülve állnak színpadra az A38 Hajón is március 9-én, egy vendégzenekar fellépése után. A jegyértékesítés kedd este indul.

Facebook link: itt

Helyszín: A38

Időpont: 2019.március 9.

Jegyek: 2019. március 8-ig 6500Ft, március 9-én 6900Ft
Online jegyek

 

Top