2013. 10. 31.

Rézangyal TAG felhívás

Bulizz fél éven át! A Rézangyal fizeti!
Saját lakás, telefon, pálinka, hírnév…jelentkezz, hogy Te lehess a következő TAG!

Ezt csinálod majd:

Bulikat szervezel, ott vagy mindehol, a backstage-ben haverkodsz, mindeközben facebookozol, és mi ezért tényleg fizetünk!

Így tudsz jelentkezni:

1. Minél több facebook ismerősöd van, annál jobb. Ha több mint ezer, máris előnnyel indulsz.

2. Szervezz egy bulit október 1-31. közöttre! Hirdesd meg a facebookon, úgy, hogy a nevében legyen benne, hogy Rézangyal, de ne buzdítson túlzott alkoholfogyasztásra (a törvény, az törvény), így az „Ájulásigrézangyaltiszunk” pl. nem játszik. A cél: Minél több résztvevőt gyűjteni az eventnek, mert ez az első szűrő. A buli lehet házibuli vagy akár az Arénában is megrendezheted. Lényeg, hogy a te bulidra menjenek a legtöbben! Csak akkor maradhatsz versenyben, ha a 10 legtöbb visszaigazolót gyűjtő buli között ott van a tiéd is. A buli linkjét posztold a www.facebook.com/tevagyaTAG oldalra vagy küldd el üzenetben vagy e-mailen (cím alul)! Ha nem küldöd el, nem biztos, hogy megtaláljuk, és akkor buktad az egészet!

3. Csinálj egy videót a buli beharangozására, dobd fel a youtube-ra, majd oszd meg ezt is velünk! (Ennek is csekkoljuk a nézettségét…) Ha szeretsz és tudsz bánni a kamerával, máris szimpatikusabb vagy nekünk.

4. Szeptember 30-án kihirdetjük a 10 legnagyobb bulit, aminek a szervezői versenyben maradnak. A kiválasztott bulikba küldünk egy-egy láda Rézangyalt, aztán lehet, hogy lenézünk mi is, hátha tényleg jó a buli.

5. Maradj annyira józan a buliban, hogy később bizonyítani tudd képekkel, videókkal, posztokkal, hogy Te szervezted a legfaszább bulit!

6. Írj üzenetben vagy mailben egy listát 20 olyan magyar zenészről, színészről, celebről, íróról, tanárról, bloggerről, pornósztárról, festőről, rendezőről, vagy akárkiről, aki nagy és pozitív hatással van rád, és szerinted inspiratív személyiség!

Ha minden buli lement, mindenkivel, aki versenyben maradt, beülünk egy kocsmába dumálni, hogy lássuk, ki a legjobb arc.

Ha te vagy a TAG, novemberben már be is költözhetsz az új lakásodba!

aTAG@rezangyal.com 

RA_aTAG_Szoro_10x14_prew-2

Top