2019. 03. 15.

RedBull Pilvaker 2019

 

2019-ben szintet lép a Pilvaker. Most már nem titok, hogy akkorát ugrott, hogy egészen a Papp László Sportarénánál ért földet.

A Pilvaker egy család, amellyel hihetetlen dolgok történtek 2012 óta. Az hagyján, hogy évről évre teltházas rendezvényeket tudott felmutatni, de közben még iskolai tananyaggá is vált, és hatalmas hatással volt a hazai zenei szcéna alakulására is azzal, hogy a színpadon barátságokat és első látásra felfoghatatlan kollaborációkat hozott össze, melyekből később újabb és újabb dalok születtek. Tavaly már háromszor töltötte meg az Erkel Színházat március 15-én úgy, hogy legalább annyian maradtak kint az Erkel falain kívül, mint ahányan befértek.

Minden család életében eljön az a pillanat, amikor bár el sem tudják képzelni máshol az életüket, egyszerűen kinövik a házat, amelyben élnek. A Pilvaker nem véletlenül tűnt el egy évre, a csapat ugyanis azon dolgozott, hogy 2019. március 15-én már a Papp László Budapest Sportarénában ünnepeljen úgy, ahogy szokott: hiphoppal, színházzal, irodalommal.

Nem csak látványban és a férőhelyek számában újít idén a rendezvény, 2019-ben behoz néhány új arcot is, köztük Szakács Gergő énekest, és Pálmai Annát, a Katona József Színház színésznőjét. A show-ban több új szereplő is feltűnik majd, de hogy kik, az legyen meglepetés, majd kiderül az Arénában. Kautzky Armand persze most sem marad ki a buliból, nélküle már-már elképzelhetetlen lenne az ünnep.

Az biztos, hogy a Pilvaker mindent megtesz majd azért, hogy újra méltó módon ünnepelje meg március 15-ét, és tovább éltesse a magyar költészetet. Baseballsapkákban, de továbbra is tiszta szívvel.

Helyszín: Papp László Sportaréna 1143 Bp, Stefánia út 2.

Időpont: 2019. március 15., péntek, 20:00

Jegyek: 2.990,- Ft – 18.480,- Ft
Online jegyvásárlás

Facebook esemény

A Red Bull Pilvaker hivatalos oldalát itt tekinthetitek meg.

 

Top