2013. 12. 31.

Random Trip szilveszteri koncert

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal. A sors különös véletlenje folytán 2013 szilvesztere éppen keddre esik – logikus tehát, hogy a Random Trip nagyszabású újévi koncertsorozattal búcsúztatja a régi és köszönti az új évet.

Két koncert, egy DJ-szett, három időpont, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának, de éppen jönnek valahonnan és mennek valahová. Azoknak, akik a szilveszteri rádiókabaré után még lenéznének egy kis afterpartira. Azoknak, akik egész éjjel Rando Tripre ropnák. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2014 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón.

A koncert előtt, 19 órától menüvacsorát is kínál az A38 Hajó, amire korlátozott számban koncert+vacsorajegy vásárolható. Ennek ára magában foglalja a koncertbelépőt, a koncertet megelőző menüvacsorát az A38 éttermében, illetve a fogásokhoz illő borokat, az ásványvizet és a vacsora végén a kávét. A vacsora 20 órakor, koncertkezdéskor ér véget.

A menü

 

Üdvözlőital – Hungária Extra Dry
Leves – Korianderes lencsekrémleves pirított császárhússal / Dúzsi Rosé
Főétel – Sörben pácolt bőrös malackaraj pezsgős fehérkáposztával / Ikon Merlot
Desszert – Házi készítésű lágy csokoládétorta pezsgőmousse-szal / Bolyki Indián Nyár

Jegyvásárlás

 

Elővételben: 3000 Ft

Vacsorával: 11 000 Ft

Az esemény hivatalos oldala az a38.hu-n

Az A38 Hajó hivatalos oldala

A Random Trip hivatalos olda

Top