2014. 04. 01.

Random Trip feat. Team Legat (with Peter Legat of Count Basic)

 

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal. A remek dobos, Delov Jávor vezette Random Trip egyre gyakrabban hív meg neves külföldi muzsikusokat, akik nagy örömmel vesznek részt a jamben: ezen a héten például Peter Legat, a Count Basic agytrösztje érkezik Team Legat nevű projektjével, benne a bájos énekesnővel, Anji Hinkével.

Peter Legat (Count Basic) /A/ – gitár
Andy Hefler (Kéknyúl) – ének
Mc Kemon (Irie Maffia) – rap
Dj Q-Cee (Vinyl Warriorz) – lemezjátszó, beatbox
Delov Jávor (Turbo) – dob

TEAM LEGAT
A Sick Conversation című első lemezét pár éve megjelentető Team Legat tulajdonképpen egy „kis Count Basic”, erősen táncos elektro-dance slágerekkel, zúzós groove-okkal, húzós funkokkal, elszállós soul-számokkal, jazzy popdalokkal. A Random Tripen a Team Legat mutatkozik be saját koncretprogrammal, illetve természetesen az elmaradhatatlan, magával ragadó közös jammeléssel.

MI A RANDOM TRIP?

Ha kedd, akkor Random Trip az A38 Hajón. Budapest legjobb és leglazább élőzenés klubestje hétről hétre tolja a hajón műfajokon átívelő, jazzből-popból-hiphopból-funkból-rockból összegyúrt improvizatív koncert-
bulijait, válogatott vendégekkel és garantált telt házzal.

 

Helyszín: A38 Hajó

Időpont: 2014.04.01.Kedd 20:00

Jegy: 1000 Ft

Esemény a Facebookon!

 

 

Top