2014. 10. 07.

Random Trip feat. Natalie Williams

A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, dzsessz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón. Az immár ötéves, heti rendszerességgel megtartott klubest ma már kinőtte saját kereteit: fesztiválokon és a legjobb vidéki klubokban is szívesen látott vendég, a fellépők sorát pedig rendszeresen színesítik nemzetközi sztár-muzsikusok. A koncertsorozat vezéregyénisége Delov Jávor, a Turbo dobosa, valamint DJ Q-Cee, a Vinyl Warriorz lemezlovasa, akik körül minden alkalommal változó társaság zenél. A nemzetközi fellépőgárda pedig az európai dzsessz- és acid jazz legjobb képviselőiből áll: vendégként szerepelt már Peter Legat (Count Basic), Brandon Fields (Tower of Power, George Benson, Dave Weckl Band), a holland énekesnő, Schradinova, a finn Timo Lassy (Five Corners Quintet), Big John Whitfield, iLLspokinn és az ausztrál beatbox-zseni, Dub FX.

A sorozat lényege a könnyed, de mégis komolyan vett együttzenélés, a dzsessz hagyományainak újjáélesztése: feszabadult jam sessionökkel visszavinni a dzsesszt oda, ahonnan az elindult, a tánctermek világába.

Október 7-én ismét nagyon komoly vendégművész érkezik az A38 Hajóra, hogy a Random Trip vendége legyen. Natalie Williams hazájában az egyik legelismertebb soul-jazz énekesnő, aki immár hét éve rezidens fellépője az egyik legpatinásabb london dzsesszközpontnak, a Ronnie Scott’s Jazz Clubnak. A Soul Family Sundays néven futó sorozat túlzás nélkül az Adéle-t és Amy Winehouse-t a világhírbe röpítő brit neo soul mozgalom fellegvára, ahol Natalie Williams meghívására fellépett Jamie Cullum (akinek Momentum című lemezén Williams is vendégeskedett), Alice Russell és sokan mások. Williams pedig ünnepelt közreműködője – Cullum mellett – Winehouse, Alison Moyet, a Heritage Orchestra, Goldie, a Bugz In The Attic és sok más előadó lemezeinek és fellépéseinek.

Egy bűbájos nő, fantasztikus hanggal és színpadi megjelenéssel, akiről a legkomolyabb zenei fórumok nyilatkoznak felső fokon – a modern soul egyik legkarakteresebb előadója most a Random Trip vendégeként mutatkozik be a budapesti közönségnek.

A koncerthez kapcsolódó vacsoraajánlat amely ezen az estén fogyasztható a Hajó éttermében:

Grillezett sertéssült borsmártással és krokettel tálalva vagy

Grillezett csirkemell joghurtos kevert salátával.

Az ételek ára: 1.500 Ft

Helyszín: A38 Koncertterem

Időpont: október 7. kedd 20:00

Jegyár: 1500 Ft

FB esemény

Top