2014. 12. 19.

PRLMNT pres H!FLY w/HOT SINCE 82

Mi a közös a következő előadókban: Karotte, Reboot, Monika Kruse, Kölsch, Hot Since 82? Ez nem költői kérdés, december 19-től a válasz pedig, hogy mindannyian zenéltek HI!FLY születésnapon! Ötödikre is adut húzunk a pakliból, és vendégül látjuk a szcénánkban jelenleg egyik legkeresettebb dj/producert, a leedsi Daley Padleyt, azaz Hot Since 82-t. Öt év után öt rezidens és egy ötcsillagos szupersztár tesz majd róla, hogy nehéz legyen túlszárnyalnunk ezt az ünnepnapot.

 

Daley karrierje 2010-ben egy ibizai afterpartin indult, ami váratlanul félbeszakadt. Az újrakezdést már ő vezényelte a telefonjáról, amiről épp egyik saját szerzeménye szólalt meg, teljesen véletlenül. Habár nem volt tervben, hogy kiadási céllal bárkinek megmutassa, a pozitív reakciók miatt odaadta a tracket barátjának, a dán Noirnak, aki rögtön lecsapott a zenére és meg is jelentette saját címkéjén, a Noir Music-on. A „Let It Ride” harmadik lett a Beatport deep house listáján, és ezzel megszületett Hot Since 82. A következő időszakban hipersebességgel szárnyalt felfelé, 2013-ban már Pete Tongnak készített Essential Mixet, valamint produceri albuma is napvilágot látott „Little Black Book” néven. Saját kiadója, a Knee Deep in Sound idén indult és novemberben azonos címmel mixalbumot is megjelentet, ami négy új, saját tracket tartalmaz. Szinte nincs olyan pont a világon, ahonnan ne hívnák fellépésre, ő pedig fékezhetetlen energiával és jókedvvel veti bele magát a végeláthatatlan turnékba. Kell mondanunk, mennyire várjuk már az érkezését?

A Hi!Fly rezidensek, azaz Yvel & TristanDj SobekJames Grow ésPALMFooD is extra szettekkel készülnek a rendezvényre. Ne lepődjetek meg, ha felcsendülnek az elmúlt öt év legnagyobb Hi!Fly slágerei – ezen a partin mindenki kibontja majd a haját. Találkozunk december 19-én aPRLMNT-ben!

Visual: Digitalistik

Helyszín: PRLMNT

Belépők:
Limitált kedvezményes elővétel: 3000 Ft
Limitált standard elővétel: 3500 Ft
Helyszínen: 4000 Ft

Facebook esemény

Top