2019. 11. 23.

Ponyvaregény / Pulp Fiction | 25 éves jubileumi vetítés

 

 Idén 25 éves a világ egyik leghíresebb filmrendezőjének, Quentin Tarantinonak az ikonikus Ponyvaregény című filmje. Ennek köszönhetően november 23-án, 20:30-tól a Bem Mozi levetíti a filmet a nagyközönségnek.

Adott két idősödő, szabad szájú, tökös, szimpatikus gengszter, Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson), akik igyekeznek főnöküknek visszaszerezni egy aktatáskát. Ehhez persze meg kell ölniük pár embert, de ez az egyszerű bérgyilkosokkal gyakran megesik. Jules a rá célzott golyókat csodával határos módon elkerüli, s ezt jelnek tekintvén úgy dönt, felhagy eddigi életével. Társának viszont el kell vinnie szórakozni a gengszterfőnök feleségét…

 Van továbbá egy boxoló, Butch (Bruce Willis), aki a hírhedt marffiafőnök, Marselleus Wallace (Ving Rhames) átvágását tervezi. Hogy-hogy nem, odáig fajul a történet, hogy végül már inkább a megmentésére készül, mint a lelövésére… Nem utolsósorban, pedig, van egy piti rabló-párosunk is (Tim Roth és Amanda Plummer), akik éppen egy étterem kirablására készülnek. Ám ott reggelizik Vincent és Jules….
(port.hu)

Helyszín: Bem Mozi

Időpont: 2019. november 23., szombat

Jegyek: 1200 Ft
Online jegyvásárlás

Facebook esemény

Top