2013. 12. 01.

PlayIT Show

Az ország legnagyobb játékos és IT eseménye december 1-jén újra várja a látogatókat

A PlayIT Show a Budapest Game Show, Magyarország első valódi játékos expójának jogutódja, mely évente kétszer (tavasszal és ősszel) nyújt érdekes és változatos programot nemtől és kortól függetlenül mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

play-IT-200

December 1-jén minden eddiginél nagyobb helyszínen nyitja meg kapuit a PlayIT Show. A játékok szerelmesei immár a SYMA Csarnok 7000 m2-es „A” épületében próbálhatják ki a legújabb játékokat, csodálhatják meg az új generációs konzolokat, vehetnek részt a változatos programokon, különböző versenyeken mérhetik össze tudásukat egymással, vásárolhatnak a kihelyezett standokon, nézegethetik meg a legújabb kütyüket, s nem utolsó sorban hallgathatnak érdekes előadásokat. A programok, a helyszín kellemes környezetet nyújt a közösségi élethez, új ismeretségek, barátságok kötéséhez, virtuális kapcsolatok valódi helyszínbe való emeléséhez és elmélyítéséhez.

Az idei rendezvény kulcsszava az „új”: a megújult helyszín, még több színpad, még színesebb programkínálat mellett az új generációs konzolok is nagy szerepet kapnak a PlayIT Show-n. Az érdeklődő közönség exkluzív bemutatókra és nagy meglepetésekre számíthat – ráadásul ez az ötödik PlayIT, így a kerek forduló alkalmából garantált a minden eddiginél nagyobb ajándéközön és szórakozás.

play-IT-217-300x200

A decemberi PlayIT az informatika és a mobilvilág szerelmeseit közvetlenül is megszólítja, így akiket nem csupán a szoftver, hanem a mögötte álló hardver is érdekel, megtalálhatja számítását a rendezvényben, ugyanis minden eddiginél nagyobb szerepet kapnak a legújabb “kütyük”.

Helyszín: 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
Időpont: 2013. december 1., 10:00-től 21:00-ig

A program hivatalos oldala

Top