2018. 03. 27.

Pápai Joci

 

Pápai Joci 1981.09.22-én született, három testvére van. A zenével már korán kapcsolatba került, mivel bátyja hatására már 4 évesen elkezdett gitározni, dalokat írni. Fejlődése során hatással volt rá a 60-70 évek, a rock, a pop, soul, R&B zenei stílus.

Mindezek mellett a sport is meghatározó része volt az életének, de végül az zene mellett döntött. A nagyközönség előtt 2005-ben mutatkozott be a Megasztár című tehetségkutató műsorban, ami után önálló nagylemezzel debütált.

Első nagy slágere a „Ne nézz így rám” című dal volt. 2006-tól számos közös felvételben („Nélküled”, „Nekem ez jár”) közreműködött Majka oldalán, de a legnagyobb sikert 2015-ben megjelent, „Mikor a test örexik” című dal aratta. Joci ezután egy újabb önálló dallal jelentkezett, amit Caramellel és Szabó Zével közösen hoztak létre, „Elrejtett vilag” címen.

Az “Origo”​ ​előtt​ ​szintén Majkával közösen jelentkeztek egy könnyed pop-funk dallal, melynek címe „Senki más” volt.​ Majd hosszú csendet követően megírta az “Origo” című dalát, mellyel hazánkban megnyerte 2017-ben A Dal című ​televíziós dalválasztó műsort, ami által az Eurovízió 2017-es kijevi versenyén ő képviselhette hazánkat, ahol az előkelő nyolcadik helyen végzett. A dalhoz készített videó megtekintése 20 millió közelében jár, a YouTube számításai szerint ez hazánkban a legnézettebb videóklip lett.

2017 nyarán megjelent “Özönvíz” című dala, mely nagyon népszerű a lejátszási listák szerint, a 2017-ben a Petőfi Rádión a második leggyakrabban hallgatott dal volt. Azóta megjelent a ‘Távol”, és a stúdiózás nem ér véget, Joci hamarosan újabb dallal debütál.​

Helyszín: A38

Időpont: március 27 kedd 14:30

JegyvásárlásOnline jegyvásárlás

Top