2018. 08. 02.

PALOZNAKI JAZZPIKNIK 2018

 

Aki a nyár leghangulatosabb fesztiválját keresi, évek óta Paloznakon találja magát: a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a „nagykoncert” élményig minden megvan, csak éppen közben ki sem kell mozdulnunk az apró, de annál színesebb balatoni faluból. 2018-ban itt az idő, hogy egy karnyújtásnyira a vízparttól együtt hullámozzunk Jamie Cullum hol őrült, hol elringató zongorajátékára,

elkalandozzunk a funky, a swing és a hiphop világába a hihetetlenül energikus Electro Deluxe-szal, vagy táncoljunk a Kraak & Smaak electro-funk slágereire. Itt lesz egy igazi jazz és soul klasszikus, a Grammy-díjas SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheelercsapata, és a Geszti+Jazz+Az+Lányok is egyedi felállással, különleges produkcióval.

A szervezők Fábián Juli emlékére koncerttel készülnek.

„A piknik szombatjára fúvós szekcióval egészülünk ki, és több, máshol nem játszott dallal is készülünk. Lesz egy meglepetésünk is, eljátsszuk az egyik bossa-novánkat, amit nagyon szeretek. Lesz egy egy új dalunk is, amit itt mutatunk be! Szőlő mellett zenélni a legjobb dolog!” – mondta Geszti Péter elöljáróban a Jazzpiknik sajtótájékoztatóján.

Helyszín: Palóznak

Időpont: Augusztus 2 – 4.

Jegyek: 9200 Ft-tól 22.000 Ft-ig.
Online jegyvásárlás

Top