2018. 04. 21.

Óriás

 

Az Óriás áprilisban ismét elhozza legjobb dalait az Akvárium Klubba!

Az Óriás a 2000-es évek egyik legerősebb debüt-lemezével, a Jön.-nel robbant be a köztudatba és egyből új alternatívát mutatott a hazai rock-mezőnyben. Az elmúlt tíz évben folyamatosan alkotó zenekar 4 nagylemezzel, 3 EP-vel, ötletes klipekkel, emblematikus feldolgozásokkal és rengeteg élményszámba menő koncerttel jelezte: szeret zenélni. A 2017-ben megjelent Minden villany ég c. nagylemez lett az Óriás legfelszabadultabb munkája, amelyet – a közönség remek fogadtatásán túl – a zenei sajtó is méltató szavakkal illetett:

Előzenekarok:

Az Óriás tavaszi turnéjának állandó vendége Makó Dávid egyszemélyes produkciója, a The Devil’s Trade nyitja az estét. A hazai dalszerző-előadói kör egyik legígéretesebb szereplője, ahogy Egyedi Peti fogalmazott: “A jelenléte leköt, az igazisága jólesik. A világába egyenesen húz be és ott jó a vendégének lenni.”

A TDT-t követően a Trillionban is játszó Lee Olivér vezette ék zenekar érkezik. Psychedelic, grunge, blues? Ők azt mondják: csak simán rock. Hiteles, és ezzel igyekszik megtalálni a valódi közönséget. Amint színpadra állnak, dől belőlük az energia!

Bővebb információ

Helyszín: Akvárium klub

Időpont: 2018. április 21

Jegyek: Normál 2300Ft kedvezményes elővételes: 1900Ft

 

Top