2013. 09. 25.

Oldtimer Show 2013

Az Oldtimer Show veteránjármű kiállítás idén is teljesen új kiállítási anyaggal várja a régi idők autóinak rajongóit 2013. október 25-27. között a Syma Csarnokban. A kiállítás igazi kuriózumnak számító darabjai között találunk antik autót, oldtimer és jungtimer autót, motorokat valamint a vörös csillagos korszak szinte teljes típuspalettája is bemutatásra kerül. Mintegy 300 db oldtimer járműben és gépben gyönyörködhetünk.

Ebben az évben az Oldtimer Show kiegészítő különlegessége az Ősgép Kiállítás lesz, melyen a 100 évnél is idősebb traktorok és a stabil motorok működés közben is megcsodálhatók. A show majd csak úgy dübörög, főleg, hogy interaktivitással is társul. Kíváncsi vagy milyen egy cséplőgép hajtása? De lesz traktor üléspróba is!

A csodás és igen értékes veterán járművek szalon hangulatban, korhű kosztümök és korabeli muzsika kíséretében lesznek kiállítva. A gyerekek és a felnőttek egyaránt nagy örömmel fogják fogadni a Lemezárugyár Játék Kiállítását és az Autó és Vasútmodell Kiállítást.

os

 

Jegyárak:

– Felnőtt: 4000 Ft

– Gyermek: 2500 Ft

– Családi: 11000 Ft

– Kerekessékes: 2000 Ft

Top