2013. 06. 01.

Odett, Cherry Bomb

Odett 2008 októberében adta ki első, Pontos című albumát, Odett és a go girlz! néven. A lemezemen közreműködtek Takáts Eszter és Varga Zsuzsa énekesnők. A szövegeket Müller Péter Sziámi, a zenét Polgár Péter jegyzi. Az albumhoz két klip is tartozik: Találkozás a Logosszal, Móló. Utóbbit az MTV és a Red Bull ‘made in garage’ progjámnak köszönhetően sikerült létrehozni. 2009-ben az Év Felfedezettje kategóriában Magyar Zenei Díjra jelölték Pontos című albumáért.

2010-ben már Odett néven kislemezt adott ki Pötty a kockán címmel. A névváltoztatás oka, hogy a lemezen már nincsen közreműködő előadó, szólókarrierbe kezd Odett. Az album szövegei és a zenéi változatlanul Müller Péter Sziámi, és Polgár Péter munkája. A kislemezhez tartozó videót (Vesztőhely) Pater Sparrow filmrendező készítette, mely több mint negyedmilliós letöltést ért el. 2010-ben sajtómegjelenések: ELLE magazin, Wan2 magazin. Magyarország könnyűzenei fesztiváljain is fellép (Sziget, VOLT). Az MTV jóvoltából az ‘MTV push’ programjában vesz részt, valamint szintén a Music Television által kitalált ‘MTV Icon’-on (Edda) is fellépő.

2011-ben Hanyatt, homlok, egyenes címmel adja ki első önálló nagylemezét. A már ismert zeneszerző, szövegíró mellett Takács Zoltán Jappán zenei producer segíti a munkálatokat, neki köszönhetően egy zenei megújulás kezdődött el. Szövegíróként bemutatkozik Pater Sparrow(Van az a pillanat), valamint Odett(Reach out) is.
A Hanyatt (2011) című száma az MR2 Petőfi rádió, és a Class FM top listáiban hónapokig szerepel, a Magyar Hanglemezkiadók Szövetségének listáján 4. helyezett, egymillió feletti letöltést számot ér el a videómegosztón(youtube), illetve a magyar iTunes első napján, a letöltésék alapján szintén negyedik helyezést ér el. Van az a pillanat című számából klip is készül Pater Sparrow rendezésében, melyet a VIVA és az MTV is előszeretettel játszik. A klipben Nagy Marcell, a Sorstalanság című magyar film főszereplője lesz Odett partnere. Ezt a dalt is szép sikerek érik, az MR2 Petőfi Rádió, a Class FM, valamint számos vidéki rádióadó kiemelt rotációjába kerül.

2010 augusztusától 2011 augusztusáig a Realistic Crew énekesnője. 2011-ben az HBO saját gyártású sorozatának(Társasjáték) főcímdalát énekli. 2012-ben ’ELLE young talent’ díjra jelölik.
2012-ben megjelenik a „Vége” és a „Fantom” című dal is, amelyeket a nagy országos rádiókban is gyakran lehetett hallani.
A Fantom című dalhoz klip is készül, ami a VIVA TOP 40 listáját vezette.
„Nejem, nőm, csajom” című film egyik betét dala a „Hanyatt”

MTV EMA 2012 jelölés

Glamour „Woman of the year” 2013 jelölés

Cherry Bomb
Önmagában exkluzív estét ígér, ha négy lány játszik a színpadon, de a Cherry Bomb
jóval több egy átlagos csajzenekarnál. Pink vagy akár Christina Aguilera slágereket hallgatnál élőben vagy inkább visszautaznál a rocktörténet fénykorába? Esetleg érdekel, hogy milyen az, amikor csajok nyomnak Mötley Crüe-t, Danko Jonest vagy Monster Magnetet?
Elhiszed, hogy lehet igazán szexi a rockzene?
A Cherry Bomb neve mára összeforrt a sikkes rocknroll parti fogalmával. Kíváncsi vagy, hogy ez mit takar? A Cherry Bomb különleges utazásra hív a rocknroll világába!

———————–

Állandó italakciók:
Vodka-Red Bull 890 Ft
Strongbow 2 -őt fizet 3 -at kap akció 1400 Ft

17 órától 20 óráig
korsó Soproni 299 Ft, korsó Heineken 349 Ft.
Vodka 299 Ft, koktélok 700 Ft

22 órától 23 óráig
korsó Soproni 299 Ft, korsó Heineken 349 Ft.
Vodka 299 Ft

————————

Jegyárak: a belépés a koncertre 21:45-ig ingyenes, 21:45-től Bulijeggyel 500 Ft

Odett Facebook oldala
A Cherry Bomb Facebook oldala
Az esemény Facebook oldala

Top