2014. 10. 03.

Octoberfest:Chris Su, Dublic, Mira, Gerysson & Majestik

Hatalmas és teljes körű termékenységünnep az ősz legszebb napján, amikor egymásba simul a szüret, a sörfesztivál és a tombolásra késztető legeslegjobb tánczene a legőrültebb és legvidámabb emberekkel.

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, dubstep, hiphop, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, midtempo-ról, moombahton-ról, drumstep-ről, vagy technóról akár. Zenéiket, saját edit-jeiket és mashup-jaikat folyamatosan olyan nevek játsszák Londontól Californiáig, mint Krafty Kuts, a Dub Pistols, a Stanton Warriors, Lady Waks, DJ Icey, Dj Palotai stb.

Jellegzetes mixeik mindig óriási nemzetközi sikert aratnak, amelyre jó példa az is, hogy 2011-ben és 2012-ben a Dublic készíthette el a san francisco-i RIPEcast podcast egyik epizódját Elite Force, Krafty Kuts és Peo De Pitte után.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek, és jelenleg Palotai és Wondawulf mellett a már 3 éve futó Future Music klubest rezidensei és szervezői, amely havonta kerül megrendezésre a Corvintetőn. Többször felléptek már Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, FeelGood, Kingdom, Boombox szervezésű partikon és gyakran megfordulnak Budapest legnagyobb klubjaiban is, a Studio-ban, az UP! The Club-ban, a Dokkban, az Events Hall-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban megfordultak headliner-ként.

Pályafutásuk eddigi legmeghatározóbb éve 2011 volt, amikor meghívást kaptak a Sziget Fesztiválra és a szerbiai Exit Fesztiválra is. 2012-ben meghívást kaptak a Balaton Sound, a Sziget és a Bónusz Fesztiválra is több külföldi fellépés mellett.

Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Miles Dyson, Funtcase, Krafty Kuts, Cutline, a Utah Saints, Sub Zero, A.Skillz, Dub FX, Bar 9, a Modestep, a 16Bit, Skism aka Ctrl Z, High Rankin, Crissy Criss, Gemini, Dodge & Fuski, Genetix, Munchi, Distinction, Komonazmuk stb.

 

Jegyár: 800 Ft

Helyszín: A38 Hajó

Időpont: 2014 október 3. péntek 23:00

 

Az esemény hivatalos oldala az a38.hu-n

 

Top