2014. 12. 21.

Női Kézilabda Európabajnokság 12.07 – 21.

Ha tavasszal elmulasztottad, hogy világsztárokat, kedvenc magyar és külföldi játékosaidat élőben lásd Magyarországon, most ne hagyd ki a lehetőséget!

Szeretnéd látni, ahogy Görbicz Anita nem várt mozdulatokkal társai kezébe vagy a kapuba varázsolja a labdát? Szeretnél a helyszínen tapsolni, amikor Tomori Zsuzsanna, Szucsánszki Zita egy-egy hálószaggató lövéssel előnyhöz juttatja a magyarokat az Európa-bajnokságon?

Gyere el a magyar-horvát közös rendezésű Eb mérkőzéseire, és adj bele mindent, hogy a magyar szurkolók legyenek a leghangosabbak! Kézilabda SZERETLEK.

Tíz év után ismét Magyarország látja vendégül Európa legjobb női kézilabdázóit, de ezúttal nem egyedül, hanem Horvátországgal közösen. A december 7-én kezdődő kontinenstornának hat város ad otthont. A csoportkör mérkőzéseit – a magyarok részvételével – az Audi Aréna Győrben, illetve a debreceni Főnix Csarnokban rendezik, míg a horvát válogatottnak Varasd, a másik horvátországi csoportnak pedig Eszék lesz a házigazdája. A csoportküzdelmekből a középdöntőbe jutó hat-hat nemzeti együttes Debrecenben és Zágrábban mérkőzik a négyes döntőbe jutásért, amit december 19-21. között rendeznek a Papp László Sportarénában Budapesten.

Győrben Magyarország, Spanyolország, Oroszország és Lengyelország mérkőzik, hogy pályára léphessen Debrecenben, a középdöntőben, ahol a Dánia, Norvégia, Románia és Ukrajna alkotta négyes két legjobbjához csatlakozhat.

 Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Időpont: 2014.12.19; 21.
Jegyvásárlás itt.
Top