2018. 12. 09.

Nirvana Acoustic – Lugosi Dani & Takács Vilkó estje

 

A grunge műfaj fő zászlóvivője, a Nirvana 1993 novemberében vette fel az azóta kultikussá lett unplugged albumát New Yorkban. Kurt Cobain saját szerzeményei mellett olyan, a zenekar által nagyra értékelt dalokat is műsorra tűztek, amelyek azóta eggyé váltak a zenekar munkásságával.

Lugosi Dani és Takács Vilkó pár éve indította útjára a Nirvana Acoustic duót, ahol a legendás album dalai mellett olyan tételeket is színpadra vittek a zenekar repertoárjából, amelyek hangulatukban teljes mértékben beleillenek az unplugged koncepciójába.

A 25 éves évforduló alkalmából ezúttal nem duóban, hanem teljes zenekarral (dob, basszusgitár, cselló, tangóharmonika), az eredeti hangszereléssel megegyezően lépnek színpadra az A38 Hajón. A Kurt Cobain halála után megjelent album teljes egészében elhangzik, de természetesen ezúttal is lesznek olyan extra dalok egyedi megszólalással, amelyeket a duó a Nirvana Acoustic fellépéseinek keretein belül már előadott a közönségének.

A decemberben közreműködő zenekar tagjait olyan ismert előadókból toborozták, akik szintén elkötelezett hívei a műfajnak. A doboknál Kocsis Máté (Wellhello, Ghostchant), a basszusgitáron Prepelicza Zoltán (Apey and the Pea) lesz hallható, míg vendégként közreműködik Maszkura (Maszkura és a Tücsökraj), Apey (Apey and the Pea, Trillion) és Lee Olivér (Trillion, éK).

Időpont: 2018. december 9. 20:00

Helyszín:
A38 Hajó (1117 Bp, Petőfi híd, Budai hídfő) koncertterem

Jegyek: Normál: 2.500,- Ft
Limitált elővételes jegyek kaphatóak!
Online jegyvásárlás

Facebook esemény
Bővebben az eseményről itt olvashattok!

 

Top