2013. 05. 11.

HIGH DEFINITION BREAK SERIES

NINJABREAKZ & BE MASSIVE PROUDLY PRESENTS: HIGH DEFINITION BREAK SERIES

Marten Hörger még be sem tehette a klubokba a lábát, amikor 15 évesen elindult a csodagyerek-dj karrierje és a németországi Douala klub rezidense lett. Évekig játszott a legnevesebb német lemezlovasok oldalán, míg egyszer csak a nemzetközi színtérre kilépve a legnagyobbakkal pacsizott bulikon. Dübörgő tech-es electro és broken breakbeatjeit amerikai és ausztrál turnéi mellett Ibizától Szibériáig feltűnést keltettek, de játszott a Love Parade-on, vagy a Nothing Hill Carnevalon. Legismertebb kiadványa a Sex, Drugs, Rock’N’Roll, amely 2007-ben a breakbeat egyik himnusza lett.

Marten Hørger már 15 éves korában belemerült az elektronikus zene világába. Sokéves tapasztalata olyan nevekkel hozta össze, mint Stanton Warriors, Plump DJs és Krafty Kuts, akiknek számos remixet is gyártott. SMASH HIFI néven az ex-Prodigy tag Leeroy Thornhill-lel készít közös albumot.

Az aktív produceri munka mellett Marten-nek van ideje még a világot is járni, így nagy öröm számunkra, hogy vendégül láthatjuk az A38 fedélzetén, azok után, hogy megfordult már a Love Parade-en, a Mayday-en, a világ egyik legizgalmasabb fesztiválján, az ukrajnai KaZantip-en, a Notting Hill Carneval-on, vagy épp a berlini Tresor klubban.

Sajátos és egyedi hangzásvilág jellemzi, ami breakbeat, electro és dubstep keveréke, és emellett elhíresült partyállat, aki szeret úgy bulizni, mintha ez lenne az utolsó bulija.

A másik vendég ezen az estén a kanadai Stickybuds lesz, aki az elmúlt években több mint egy tucat országot járt végig, és most ismét Magyarországra látogat.

Ő a rezidense a világhírű Shambhala fesztiválnak, de emellett szerepelt már Glastonbury-ben, az amerikai Burning Man-en, valamint fellépett a legendás ibizai klubban, a Space-ben is.

Különböző stílusok megtalálhatók a repertoárjában a funk-tól a DNB-n és a glitch hop-on át természetesen a breakbeat-ig.

a38

A két világhírű fellépő mellett hazai oldalról a Ninjabreakz és a Be Massive dj-i lépnek fel, hogy két különböző oldalról közelítsék meg a headlinereket. A Ninjabreakz-es srácok a break, funk, electro és alapvetően a törtebb dolog felől építkeznek majd, míg a Be Massive rezidensei a teches, keményebb és szabályosabb ütemek irányából vezetik majd le az estét.

JEGYÁR:
Elővételben április 28-ig csak az A38 jegypénztárában vagy online 2500 Ft, azután elővételben és a helyszínen egyaránt 3000 Ft

Top